Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most egy férfi miért sír amikor azt mondja, hogy elgondolkodott, hogy lehet, hogy szakítani kéne?
Mármint a barátnőjének.
Ha tényleg szakítani akarna, akkor miért sír, ha meg nem, akkor meg miért gondol rá?
Én ezt már tényleg nem értem. Én akkor sírok ha valami bánt és fáj, de ha neki fáj a szakítás gondolata, akkor miért fontolgatta?
(És méghogy a nők érzelmivilága bonyolult...)
Mondjuk azért mert nem férfi... -.-
20L
15:56
Én se értem, azért kérdeztem hátha valaki tudja.
15:57
a férfiaknak is ugyanolyan könnycsatornáik vannak, és nekik is vannak érzéseik, nem kell ennyire szexistának lenni :P
Attól, mert még akarok valamit, az nem azt jelenti, hogy nem fájhat.
Megszokta, szereti a lányt, de úgy érzi, hogy ezt kell tennie most. Szenved így is, meg ha együtt maradnak...még jobban.
Ebben nincs semmi természetellenes. Barátnőméknél is így volt. Mind a ketten sírtak. Vége lett, nem haragudnak egymásra és kész. Egyszerűen nem működött a dolog. De attól még ugyanúgy fájhat.
24/N
16:00
hát azt mondta, hogy sokat vitatkozunk, és fél, hogy ezért nem illünk össze, és lehet, hogy nem kéne járnunk
de igazából nem is veszekedtünk, csak mindketten kötöttük az ebet a karóhóz, és őt ez frusztrálta, idegesítette
(én meg észre se vettem)
16:04
mi nem szakítottunk, megbeszéltük elvileg, meghogy próbálok jobban figyelni, és nem idegesíteni hülyeségekkel, de most annyira félek, hogy akaratlanul is azt fogom csinálni, mert eddig se vettem észre
és nem tudom, csak annyira megijeszt, hogy felmerült benne a szakítás, és félek, hogy tényleg szakítani fog, de akkor meg miért sírt? nah csak olyan ellentmondásos
gondolom próbálok reménykedni, hogy mégse akarhatott igazán szakítani ha sírt
16:04-es vagyok.
Persze, ellentmondásos, de akkor sem lehetetlen. Attól, mert valaki szakítani akar, az nem azt jelenti feltétlenül, hogy már semmit nem érez a másik iránt. Az érzelmek nem működnek parancsszóra.
Valami oka van a szándékainak, de attól függetlenül még kötődhet hozzád. Persze ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül veled akarna maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!