Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bókolunk? Ha egy férfi kimondja azt a szót, h " tetszik ez meg az " akkor valóban tetszik is neki a lány és az a dolog, amire épp fókuszál? Általában olyan dolgot mondanak, amit meg kell figyelniük? ( szóval nem átlagos? )
Nő vagyok és megerősítem az előző válaszolót. A pasik nem rejtenek el semmit a mondanivalójukban, azt mondják, amit gondolnak és csak azt, nem többet.
A célozgatás, a szavak mögé bújtatott rejtett értelem a nők kommunikációjának sajátossága (amitől a pasik szimplán falra másznak). Ha egy pasi azt mondja valakiről, vagy valamiről, hogy tetszik neki, akkor az tetszik neki. Ennyi. Nem jelent sem többet, sem mást.
"bánomisén" te egy okos nő vagy :)
33F
13:40
Köszönöm! Azért én sem így születtem ám... A tapasztalat beszél belőlem :-)
Az ember tapasztalatból beszél főleg!
Mondjuk én férfi vagyok, de én is szoktam elég sűrűn talányokban beszélni, mert kiszámíthatatlan és megtévesztő tud lenni.
eléggé ködös de egy férfinek két féle képpen esetlegesen három féle képpen tetszenek meg a nők:
1 dugnék vele
2 leélném vele az életem
3 ennek a kettőnek a együttese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!