Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác, elég jól néz ki, de én inkább csak átlagos vagyok. Van esélyem nála?
Apukámat idézem:
"Lehetsz alacsony, magas, görbe lábú, kis mellű, nagy mellű... ha nem vagy ápolatlan, akkor az élethez való hozzáállásod az, ami nagyon sokat számíthat egy srác szemében."
Azt pluszban hozzátenném, hogy 22 éve házas, szóval már régen volt az ismerkedős korszaka:D, de szerintem valamennyire igaza van. Ha nem vagy ápolatlan, és nem vagy egy ostoba pi.csa, ha vannak közös érdeklődési köreitek, akkor az ő szemében nem biztos, hogy átlagos leszel:) Nem biztos, hogy beléd szeret, de az is lehet, hogy élőben neked sem fog tetszeni:D Hajrá:)
Amit az előző mondott az jó. Konkrétan az hogy közös érdeklődési kőr stb. Mert mondjuk hogy kb. semmi közös nem lenne bennetek akkor nem lenne nagy jövője.
Szóval attól hogy átlagos vagy még bejöhetsz neki, és egyébként attól még nézhetsz ki jól hogy átlagos vagy.
HÚÚ előző ez a kis idézet nekem nagyon sokat segített!:) Köszi:D
Amúgy kedves kérdező, ha csak képen láttad még ne táplálj érzelmeket, de azt sem értem, ha képen láttad, hogy tetszett meg elsőre a belső tulajdonságai alapján, gondolom neten beszéltetek, az azért elég csalóka tud lenni, tapasztalat...:/
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!