Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szépfiúk! Lehet esélyem ha átlagos vagyok?
Mindenkinek más, de te senkinek, mert nem létezel.
Jobban mondva az átlagon aluliaknak:D
amelyiknek kinyitja az ajtót:D
ám azok, akik a nem szépfiúknak. átlagos is tetszhet nekik sztem. max válogatnak, vagy nem mernek kezdeményezni valami okból kifolyólag.
Definiáld a szépfiút (:
Amúgy nekem sincs túl sűrűn barátnőm, mert nem szeretem a kötöttségeket, és többnyire eléggé öntörvényű vagyok. Tehát velem nem 1 éjszakán ráb@sznál, hacsak nem fog meg valami nagyon benned, ami 1000 évben 1...
A "szépfiú" az egy ilyen sztereotípia ami olyan 16 éves kortól jelentkezik és a férfiak többsége lassabban növi ki mint a nők mert nekik is van ilyen szokásuk. Az aki "szépségére" (férfinál nem szeretem ezt a szót szépek a nők, a férfiak csak jól néznek ki) hagyatkozva válogatja partnereit is előbb utóbb rájön hogy egy igazi kapcsolat mindig többet ér. Szóval ha egy ilyen úgymond kései "végre rájöttem mi a szerelem értelme" típusú "szépfiút" fogsz ki akkor van esélyed.;)
18/F
Én helyes vagyok ,de volt olyan barátnöm és a legtöbb az volt aki nem volt bomba. Egy egyszerübb vele az élet :)(nem gondolja azt ,h ö egy cica baba)
Az egyik barátnöm nagyon vékony volt kicsit ferde orra ,de valami vozott benne. Lehet a tűzes haja. És olyan jól éreztem vele magam ,h csuda főleg az ágyban ,mert ott isten volt és ez csak erösitett. A mai napig sokat gondolok rá és sokáig vissza jártam hozzá. Mondjuk ez már csak a sex miatt volt ,mert nagyon klapoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!