Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miután a párotok kimondta (valószinű, hogy ő mondta ki először), hogy "Szeretlek! " nem éreztétek úgy, hogy már megkaptátok, jó vele, de addig jobb volt mig harcolni kellett a szerelméért?
az igazi harcot magaddal vívod
küzdeni csak magaddal kell, hogy feltétlenül szeresd
Ugyanmár..túlspirázod a dolgot.
30 éves korig azt sem tudjátok,mit jelent ez a szó.Csak hallottátok filmekben,láttátok más embereknél,és olyan izgi.Meg olyan romantikus...Meg olyan tökjó.XD
12:36 EZ NEM IGAZ!
Én 16 vagyok és igenis tudom milyen ha szeretsz valakit, a családodat is tudod szeretni, de mikor ott van neked Ő és belenézel a szemébe és megérinted az arcát, mikor szorosan megölel és tudod hogy Ő majd mindentől megvéd mert a karjában biztonságban vagy, akkor érzed ott belül hogy Ő már a tiéd és belenézel a két szemébe és kimondod h SZERETLEK! Mert te tényleg így érzed és gyorsabban ver a szíved, elzsibbad a lábad és tudod h TÉNYLEG SZERETED!!! 16/L
Tudnád te,hány pasinál fogod még ezt érezni...
De aranyos hozzászólás volt!:)
Lány vagyok és én mondtam ki először :)) Egy focimeccs után sétáltunk ki a stadionból, le a lépcsőkön, fogta a kezem és kibukott belőlem :))
Ennyi, nem dramatizáltam túl ennek a szónak a kimondását, de szerencsére ő sem - mondjuk egy kicsit zavarba jött, de nagyon jól esett neki.
Ez 5 éve volt és azóta is boldogok vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!