Miért ilyen rosszindulatúak mostanság az emberek?
Nem hiszem, hogy ez csak a mai fiatalokra jellemző.
És azt sem, hogy gyakoribb lenne manapság, mint régen.
Biztos vagyok benne, hogy nem fordul elő sűrűn ilyesmi szerencsére, ahogy régen is ritka volt.
Meglátásom szerint ezért bizony első sorban a kereskedelmi csatornák a felelősek. A zenei vetélkedőkben nem egyszer volt a szponzorok közt a válogatásnál ilyen beszélgetés: Ha csak hallanám, ez világsztár hang lenne, de hogy néz ki?
Aki abszolút tehetségtelen, de nagyon szexi, bulvár téma lehet, azt igen, bejuttatják.
Manapság ezen nőnek fel a gyerekek. Erre még rendesen rásegít ez a nagy liberalizmus, a vélemény nyilvánítási szabadság.
Taposs el, alázz meg mindenkit, aki nem a te értékrendednek felel meg. Neked nem eshet bajod. Csak te vagy.
:(( annyira elszomorít. ez a középsulikba, általános iskolákban sajnos mindennapi. engem is sokat szekáltak a legszomorúbb, hogy a tanárok meg ott álltak mellettem és meg se védtek vagy valami. ilyenek miatt lettem anorexiás. De ennél már láttam szörnyűbbet is amikor egy fogyatékos gyereket röhögtek ki, akit az anyukája tologatott - el sem merem képzelni hogy mit érezhetett az anyuka :(
Egyébként senki sem szólt volna rá azokra a lányokra? :S
nem csak mostanában van ez. de igaz hogy manapság több ilyen van, mert nem kapnak nevelést.
meg azért, mert magyarok. ez sem végletesen, de a magyarok közt nagyon sok a bunkó. vannak akik nem magyarok, csak romungrók, vagy ilyen emberekkel barátkoznak, lehet ez is közrejátszik.
továbbá pestiek. a pesti emberek sokkal bunkóbbak mint a vidékiebbek.
és valószínűleg mert átlagemberek, tipikus soppingolós mázolt libák, akik mindenkit kibeszélnek a háta mögött, vagy ha többen vannak akkor nyíltan.
sajnos az ilyen csak abból tanul ha felpofozod, hogy lefejelje a kapaszkodót. nem ismerik azt a szót hogy tisztelet, nincs együttérzési képességük, olyanok, mint az állatok, csak testi fenyítéssel lehet őket kordában tartani.
kövezzetek meg, de szerintem ez a tv hibás stb dolog csak egy hülye közhely. a szomorú igazság hogy ezt a mentalitást a baráti körükben tanulják, vagy legalább is ott, ahol sokat tartózkodnak: az iskolában.
tény, hogy a média rájátszik a női ideál torzítására, de az igazság az, hogy a hülyeséget csak akkor lehet eladni, ha van rá vevő. a nők meg alapból befolyásolhatóbbak. ebből lesz az, hogy igazodnak a beteges szociális szabályokhoz, festik magukat, hiányosan öltözködnek, menő ha valaki fiatalon már szexuálisan aktív és drogozik, és az is ha elismert. az egész az elismerésért megy tulajdonképp, a női hierarchia így működik, verbálisan és szociálisan kártékonyabb. ebből lesz az a bevett szokás hogy irigykedünk, beszólunk, veszekedünk, stb.
igaz az emberek alapvetően intoleránsak. főleg a magyarok, főleg a pestiek.
szóval ha a tvben egész nap teletabi menne akkor is ugyanez lenne a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!