Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért Ilyen Rosszindulatúak...

Miért Ilyen Rosszindulatúak az emberek?

Figyelt kérdés
Vagyis miért bántjuk itt egymást..Egymás szemébe soha nem mondhatjátok meg de itt kell??Igen itt biztos könnyebb..Hisz nincs szemtől szemben!Sok ember nagyon gonosz itt.:S Bántjátok egymást..Okoskodtok..Nem figyeltek kit mivel sérthetek meg..Kell ez nektek?Hát gratulálok..Bántsátok és sértegessétek egymást ahogy jól esik...Nem törődve azzal,hogy a monitor másik oldalán valakinek ez nem jó...
2011. júl. 19. 01:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
egy csomó ember még arc nélkül és név nélkül is valahogy fontosnak tartja, hogy letiporja a másikat. nem értek a pszichológiához, de szerintem ezzel a saját komplexusaikat próbálják elfojtani. minden ellened irányuló sértés igazából az ő hiányosságaiból fakad. idegenektől én nem szoktam felvenni ilyesmiket
2011. júl. 19. 01:21
 2/6 napietus ***** válasza:
valaki nagyon a tyúkszemedre léphetett, de ez az oldal alapvetően nem azért van, hogy a frusztrációnkat kiáljük rajta. aki meg nem tűri el az övével nem egyező nézőpontot, ne teregesse itt ki a magánéletét. nem tudok róla, hogy kötelező lenne.
2011. júl. 19. 01:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a munkahelyen is ez megy. Ilyen az emberi természet. (és ne mondjátok hogy csak a magyarok, mert most Ausztriáról beszélek, bár mindenféle nép előfordul az üzemben)

Egyszerűen le kell sz*rni! ha mindent magára vesz az ember akkor meghülyül.

Ja, és még egy dolog: ha egy internetes sértés miatt kiborulsz, milyen lehetsz az életben? Nem szabad ilyen érzékenynek lenni!

Amit egy arctalan idegen mond, azon minek sértődsz meg? nem mindegy mit gondol ott Mucsaröcsögén a szobájában? Lehet hogy csak egy megkeseredett idióta!

Csak azt szabad magunkra venni, csak azt a sértést, amit olyan személy mond, akinek a véleménye fontos számodra. De az olyan ember meg nem fog megsérteni! :)

2011. júl. 19. 04:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki kérdező, nyugaton még le is lőnének gond nélkül, ha nem tetszene nekik a képed.
2011. júl. 19. 04:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Engem is kismilliószor megbántottak, próbálok mosolyogva túllépni rajta, és mondom, akkor inkább felejtsük el, de nem, addig húzza itt valaki a másikat, míg az fel nem robban.

Engem például a keresztények és a vegetáriánusok sértegetnek.

2011. júl. 19. 09:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát igen..Mondjuk ez igaz,hogy szerintem is sokak itt élik ki a kisebbségi komplexusukat..De én csak az nem értem olvasok egy értelmes kérdést.Mint tudom én ...mondjuk egy fiatal kér tanácsot mert nincsenek barátai...és azt is bántják.Mert én azért nem teregetem ki itt a magánéletem.. Vannak nekem barátaim akikkel ezt megbeszélhetem.Szerencsére.De mondjuk lehet az én hibám de én pl. magamra venném..Mert miért?Most ez a normális,hogy névtelenül sértegessük egymást? Most ez a menő vagy mi?:( egyszerűen én olyan ember központú vagyok ,hogy el se tudnám képzelni ,hogy még így netten is bántsak valakit...Hát mire jó ez? Most mondhatnátok rám,hogy vallásos vagyok biztos azért közbe meg épp az ellentéttétje...de lehet ez én soha nem fogom megérteni:)

Jah én nem kaptam tyúkszemet mert engem nem sértettek meg...csak úgy látom,hogy másokat...

Nah mind egy:)

2011. júl. 19. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!