Miért rosszindulatúak az emberek a jobb anyagi helyzetűekkel szemben?
Én nem vagyok rosszindulatú,csupán az olyanokkal,mint te.
Unalmas azt olvasgatni,hogy mi bezzeg tettünk érte,neked tanulni kellett volna bla bla bla.
Képzeld!Van egy jó végzettségem,de nem kellek senkinek sem,mert pályakezdő vagyok.Amikor elmentem állásinterjúra,beszélgettem egy hasonló korú sráccal,aki ott dolgozott,ő havi 160órára kapott 270ezret bruttóban+albérlet támogatás+utazás támogatás+étkezési jegy.Jaaaa,hogy én pályakezdő vagyok,így nem kellettem?Tudom,tanulni kellett volna....
Helyette kikötöttem egy külföldi multinál,az életem azóta csak alvás evés,munka.De a főnököm szerint(aki 450e nettót keres) mi nagyon jól keresünk,nem is érti mi a bajunk,viseljük el mellé még,hogy ingyen túlórázhatunk.Jaaa,tényleg jól keresünk,el se tudom költeni ezt az összeget.
Azért mert sok embert meg az idegesít, hogy napi 12 órát dolgozik, mégsem jut sehová, másnak meg "milyen jól megy". (meg a legutóbbi hozzászólásod miatt :) )
12:59!
Nem bántásból kérdezem, hanem mert tényleg kíváncsi vagyok. Miért kellett 2 gyerek, ha ilyen rosszul álltok?
Direkt odaírtam, hogy nem bántani akartalak, hanem kíváncsiságból kérdezek. Elnézést, ha rosszul érintett a kérdés.
Egyébként igen, jól keresek, tudok félretenni, de csak így, hogy egyedül vagyok. Gyerekkel nem menne. Ezért nem is lesz gyerekem. Ezért kérdeztem.
Nem fogom meggondolni mahgam. :)
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!