Miért rosszindulatúak az emberek a jobb anyagi helyzetűekkel szemben?

Bemásolnád?
Kivi vagyok, de nagyon.
A szitkozódást meg elhagyhatnád, elég szánalmas.

14:08 vagyok
Kérdező, ha meg akarod tudni az okokat, akkor légyszi talán ne azzal csöszögess mindenkit, h hogy kéne élnie, de nem így csinálja, tehát biztos csődtömeg, mert "ahhoz egy kis kurázsi kéne". fentről könnyű osztani az észt, h mit kéne csinálni. legyél a helyünkben és meglátnád: nincs túl sok kiút. ha ennyi intelligenciád van, akkor örülj, h meg van mindened, és fogd be a pofád.

A kérdező,meg ez a 60%-os nagyon hülye!
Te 60%-os akkor tán lottó 5-ösön nyerted a pénzed?Vagy bankba dolgozol?És mindig az ilyen nyomorékoknak van sok pénzük! Tudod,aki nem inge nem veszi magára,hogy másokat dolgoztat éhbérért!Akkor kussolj,te nagyon hülye!

A válaszokból kiderül, hogy milyen önző,törtető,lefelé taposást,felfelé nyalást törvényszerűnek tartó emberke él közöttünk. Úgy gondolják ez így jó vagy csak beállnak a sorba,nem tudom. Igen képzeld el,különböző adottságú emberek vannak és nem lehet mindenki vállalkozó.
Milyen világ lenne ha mindenki vállalkozó lenne. Természetesen főnök, hogy ne keljen dolgozni.
Több megbecsülést,több emberséget,több empátiát.
Ökörköri

Kolopele, azt azért kifelejtetted, hogy te külföldi tőke nélkül sehol sem lennél :) Nem lett volna miből gyárat csinálni, és akkor b@szhattad volna a szabadalmaidat.
Állítom, ha 10 ember alá annyi pénzt vágtak volna mint alád, 8 ebből megcsinálta volna magának azt, amire te olyan rettenetesen büszke vagy.
Ülj le egy fél órára és gondolj bele, milyen lenne most az életed, ha nincs hatalmas szerencséd, nem jön a külföldi tőke.
Ennek fényében kezeld azután az embereket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!