Miért ilyen rosszindulatúak mostanság az emberek?
Ezekre jellemző, hogy csak csoportosan van nagy pofájuk. Undorító.
Sajnálom, hogy az emberek külsején nem látszik meg az, hogy milyen a belső világuk.
pesten csak olyan van hogy jön a hülye paraszt, küldjük el az ellenkező irányba. vagy alapból meg se tudsz szólítani senkit mert mindenki rohan mindenhova, akkor is ha épp van ideje. vagy szónélkül elmennek vagy "nem érek rá" esetleg odadob egy "nincs apróm"-ot.
persze vannak bunkók pesten meg az országon kívül is, de a nagy számok törvénye súlyozást mutat. például vannak, akik ismerik azt a helyzetet, amikor ránézésből meg lehet mondani valakiről, hogy külföldi, úgy hogy megszólalna vagy térképet venne elő. vannak bunkó külföldiek is, attól függ honnan jönnek, és ez igaz az országon belül is. de az én tapasztalataim szerint (és még sok más ember akit ismerek) a pestiek és a magyarok bunkóbbak másokhoz képest.
lehetne olyan példát hozni, hogy székely bácsi/turista felutazik 100km-eket, hogy ünnepeljen, erre jön a lovasrendőrség, agyonütik gumibottal meg kilövik a szemét. nyilván ezek szélsőséges esetek, én általánosságról beszélek.
"Sajnálom, hogy az emberek külsején nem látszik meg az, hogy milyen a belső világuk."
szerintem azért elég gyakran kitippelhető nagyvonalakban. az, hogy mennyire agresszív, vagy hogyan reagál helyzetekre, már valóban kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!