Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mi az oka annak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi az oka annak, ha nem írtok egy fiúnak?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt instán elkezdtünk beszélgetni, tök jókat elbeszélgettünk néha, eléggé nyitott is lett felém, de észrevettem pár dolgot amit nem értek...

Soha nem ír ő elsőnek, csak én de akkor szinte rögtön válaszol. Van hogy fél nap is eltelik egy üzenetváltás között. Nem érdeklődik irántam, nem kérdez soha semmit, csak ha magamtól mondom. Soha nem keres, ha én nem teszem. Mi az oka ennek?

tegnap 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem érdekled igazán. Mással is írkál melletted és nem leszel a befutó.
tegnap 19:34
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Konzervatív típus. Írd meg neki, hogy örülnél, ha néha-néha rád írna.
tegnap 19:41
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Unalmas, nem érdekel
tegnap 19:51
 4/10 anonim ***** válasza:

pl én se írok soha senkinek elsőnek. Jól elvagyok magamban, nem hiányzik hogy beszélgessek.

Ha viszont rám.írnak akkor azért aktív próbálok lenni, kérdezgetek én is. Szerintem nem érdekled.

tegnap 19:59
 5/10 anonim válasza:
35%
Minden lány más. Vannak, akik "régi típusúak" és szeretik ha a férfi kezdeményez. Ez nem jelenti, hogy nem érdekled. Különben is így látatlanban nehéz még neked is következtetni. Ha bejön, bejön, ha meg mégsem érdekled, mit veszíthetsz?
tegnap 20:12
 6/10 anonim ***** válasza:
64%

"Megismertem egy lányt instán elkezdtünk beszélgetni"

Egyszerű: mert még kb 10 fiúval beszél folyamatosan, további 10 "csak" írkál neki, és még kb kétszer ennyi sorakozik az engedélykéréseiben, te pedig nem érsz fel azokhoz a csávókhoz, akikre időt és energiát szán. Ilyen egyszerű. Instán és socialmedián jobb ha tudod, hogy ez megy. Halpiac.

tegnap 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

Ha neki kéne nyomulnia az olyan mintha nem is érdekelné a pasit.

Az ismerkedés elején a pasi bizonyit hogy valoban kell neki a csaj vagy csak szórakozik es tokmindegy lesz e randi vagy nem

tegnap 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Írd meg neki, hogy nemrég előfizettél a netflixre. Megnézhetnétek együtt egy filmet.

Ez burkolt dugásra invitálás, ha nem lép akkor csak az idődet rabolod vele.

tegnap 22:33
 9/10 anonim ***** válasza:

8

Ez szánalmas próbálkozás. AKkor is el lesz hajtva, ha egyébként ismerkedett volna vele. Viszont hívd el randira, és kiderül, hogy nem érdekled vagy csak nem akar nyomulni.

tegnap 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is konzervatív típus. Azt hiszi, hogy elveszted az érdeklődésed, ha ő kezdeményez. Nem hiszem, hogy le akarna rázni, vagy sokadik lennél a sorban, ha amúgy meg rögtön visszaír.
tegnap 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!