Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet aszexuális nőkkel ismerkedni ? Vannak ilyen oldalak ?
Ugyanis én 37 éves férfi vagyok és aszexuális , egyáltalán nem érdekel a szex kifejezetten undorodom még a gondolatától is .
A nőket viszont nagyon szeretem de csak úgy baráti szinten , nulla testiség .
A szüzességemet se akarom soha elveszíteni mert én így érzem jól magam a bőrömben .
Szóval én olyan nőt szeretnék aki elfogadna így ahogy vagyok...
És nem utolsó sorban azért is vagyok aszexuális mert így akarom elkerülni a gyerekvállalást és az apaságot
Bakker még egy macskával is van bújás cirógatás öleles.
Te vmi lombikprogrammal szulettél?
Ha megnyugtat nem vagy egyedül. Ismerek hasonlo érintésfóbiásat. Neki vmi auti zavarai vannak. (Aki ezen kivul pl kenyszeresen tesz mindig sorba dolgokat meg egy rakat kényszerbetegsége van plusz pánikolós is volt stb.)
Alkalmi kapcsolatokban vegetál mert nem bírja az intimitásokat.
Az utolsó mondatod red flag. Én demi vagyok, ami kb aszex, amíg meg nem ismerem és bele nem szeretek az emberbe, de amit adsz, az tényleg csak barátság.
Én sem akarok gyereket, de nekem úgy tűnik, neked ez a fő indokod.
Én az vagyok
De úgysem fogunk part találni
Pont ez vagyok nőben. Aszexuális childfree.
Amúgy facebookon vannak aszexuális társkeresők, nézzél szét. Ott is írd ki így, hogy abszolút nem érdekel a testiség és gyereket se akarsz, mert a legtöbb aszexuális akar gyereket. Némelyik szexelni is, csak ritkán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!