Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet aszexuális nőkkel ismerkedni ? Vannak ilyen oldalak ?
Ugyanis én 37 éves férfi vagyok és aszexuális , egyáltalán nem érdekel a szex kifejezetten undorodom még a gondolatától is .
A nőket viszont nagyon szeretem de csak úgy baráti szinten , nulla testiség .
A szüzességemet se akarom soha elveszíteni mert én így érzem jól magam a bőrömben .
Szóval én olyan nőt szeretnék aki elfogadna így ahogy vagyok...
És nem utolsó sorban azért is vagyok aszexuális mert így akarom elkerülni a gyerekvállalást és az apaságot
Na most megnyugodtam .
Végül is no para .
Én már úgysem fogok szexelni mert mivel szerintem nincs olyan nő Magyarországon aki elvállalná a "tanítónő" szerepét mármint hogy bevezetne engem a gyönyörök kertjébe egy túlkoros tapasztalatlan vénséget .
Facebookom már nincs kb 4 éve , aminek az oka az volt hogy 4 évvel ezelőtt a Facebookon volt egy sorozatos oldalfeltörési hullám - ami még a hírekben is benne volt hogy egy haccerbanda garázdálkodott a Facebookon és törte fel az profilokat ellopták az illető adatait és azzal zsarolták őket , visszaéltek vele . Én is ennek az egyik áldozata
voltam a sok közül ezért töröltem magam a Facebookrol
Akkor mégse vagy igazán aszexuális 😂
Menj el rosszlányozni, bevezetnek a gyönyörökbe utána meg mehetsz csajozni
Én elég prűd vagyok, de mi a francot kell tanítani a szexben? Ha a vágytól nem lesz benned érzés arra, hogy mit csinálj, azt tanítani sem lehet.
Úgy tudtam, hogy kamu aszex vagy. És átvernél egy másik embert.
Jajj hogy töröltette a választ a kis buhzee 😂😂
Igazi elmebeteg zaklató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!