Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet aszexuális nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Timmy Burch kérdése:

Hol lehet aszexuális nőkkel ismerkedni ? Vannak ilyen oldalak ?

Figyelt kérdés

Ugyanis én 37 éves férfi vagyok és aszexuális , egyáltalán nem érdekel a szex kifejezetten undorodom még a gondolatától is .

A nőket viszont nagyon szeretem de csak úgy baráti szinten , nulla testiség .

A szüzességemet se akarom soha elveszíteni mert én így érzem jól magam a bőrömben .

Szóval én olyan nőt szeretnék aki elfogadna így ahogy vagyok...

És nem utolsó sorban azért is vagyok aszexuális mert így akarom elkerülni a gyerekvállalást és az apaságot

jan. 24. 22:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Na most megnyugodtam .

Végül is no para .

Én már úgysem fogok szexelni mert mivel szerintem nincs olyan nő Magyarországon aki elvállalná a "tanítónő" szerepét mármint hogy bevezetne engem a gyönyörök kertjébe egy túlkoros tapasztalatlan vénséget .

Facebookom már nincs kb 4 éve , aminek az oka az volt hogy 4 évvel ezelőtt a Facebookon volt egy sorozatos oldalfeltörési hullám - ami még a hírekben is benne volt hogy egy haccerbanda garázdálkodott a Facebookon és törte fel az profilokat ellopták az illető adatait és azzal zsarolták őket , visszaéltek vele . Én is ennek az egyik áldozata

voltam a sok közül ezért töröltem magam a Facebookrol

tegnapelőtt 12:37
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

Akkor mégse vagy igazán aszexuális 😂

Menj el rosszlányozni, bevezetnek a gyönyörökbe utána meg mehetsz csajozni

tegnapelőtt 13:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én elég prűd vagyok, de mi a francot kell tanítani a szexben? Ha a vágytól nem lesz benned érzés arra, hogy mit csinálj, azt tanítani sem lehet.

Úgy tudtam, hogy kamu aszex vagy. És átvernél egy másik embert.

tegnapelőtt 13:27
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Az a baj, hogy a legtöbb "aszex" pasi ilyen...
tegnapelőtt 13:39
 15/18 anonim ***** válasza:
ennyi erővel játszhatnál a játszótéren is a gyerekekkel a homokozóban... xD
tegnapelőtt 21:00
 16/18 he84 ***** válasza:
Na akkor jól sejtettem kérdező, hogy nem vagy igazi aszexuális. Bár eddig még más volt az okod, erre meg tanítás hiányára fogod. Nem kell hozzá nagy ügyesség, idővel bele lehet jönni.
tegnapelőtt 23:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Jajj hogy töröltette a választ a kis buhzee 😂😂

Igazi elmebeteg zaklató

tegnap 06:25
 18/18 anonim ***** válasza:
76%
Fogadok rosszlányokra sajnálod a pénzt, tipikus incel lúzer
tegnap 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!