Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 4001/4121 anonim ***** válasza:

4000

Nem bizonyítottam semmit azon kívül, hogy idióta vagy, de azt eddig is tudtuk. Néhány teljesen normális nőt nem kiosztasz, hanem konkrétan mindenféle indok nélkül szidalmazol minket.

Jelenleg nincsenek, de az undormány disztópiában biza kényszerházasság lenne, mert az emberek nem szeretnek éhen halni.

Megvan a 4000, de ha kivesszük a te marhaságaidat, meg azét a néhány baromét, akkor még 3000 se lenne meg.

FemiNISTA, normális, incifincikéket jogosan gyűlölöm nők vagyunk. Én személy szerint annak örülök, hogy mivel egyre több emberhez juthat el, egyre többet tudják meg azt, hogy mennyire is vagytok selejtesek.

okt. 29. 20:14
 4002/4121 anonim ***** válasza:
4000 Csak nem mindegy, hogy a pasi akarja és neki jó, hogy mondhatja, hogy de a törvény kötelez, vagy a nő nem akarja és akkor neki kényszer. És ezt te nagyon is tudod, csak kamuzol itt, hogy jaj, de egyenlőség.
okt. 29. 20:48
 4003/4121 anonim ***** válasza:
42%

#4004 esetemben a femináci jelenség írtásával elkéstél kisbogár, mivel már nem vagyok a "piacon" (ahogy ti incelek hivjátok). Úgy van ahogy mondod, beáraztam magam, és én nem az ostoba, már-már értelmi fogyatékosok és csúnyák ligájában játszom.

A 4001 voltam.

okt. 29. 20:58
 4004/4121 anonim ***** válasza:
Az incelekhez nem mondhatjuk, hogy nőgyülő, utálatos, életképtelen, miért mondjátok, hogy a chadek kihasználják a nőket? Olyan nincs, hogy egy pasi főnyeremény a nőnek minden téren? Kedves, családcentrikus és jól is néz ki?
okt. 29. 20:58
 4005/4121 anonim ***** válasza:
Nem én vagyok a 4002-es, de incifincike, te, te, akinek annyi köze van a nőkhöz, hogy nő szülte, te honnan tudod, milyen egy normális nő?
okt. 29. 20:59
 4006/4121 anonim ***** válasza:
91%

Az incelmozgalmat kéne írta.

Mi a nőnek a felsőbb hatalma párkapocsolati téren? Megtiltották neked, hogy normális légy és párod legyen? Te is nemet mondasz az igénytelen nőre. Fordítva meg máris visszaélés? Fordítva nem létezhet olyan, hogy nem? Fordítva nem döntheti el, kit enged magába? Ez neked visszaélés? Akkor ti is visszaéltek sok mindennel.

okt. 29. 21:01
 4007/4121 anonim ***** válasza:
42%
Ne örüj annyira kérdező, volt olyan kérdés amire 9000 fölötti válasz lett.
okt. 29. 22:31
 4008/4121 anonim ***** válasza:
0%

“Ne örüj annyira kérdező, volt olyan kérdés amire 9000 fölötti válasz lett.”:

De az nem komoly kérdés, hanem gondolom a teveclubról beszélnek 10 évvel ezelőtt

okt. 29. 23:04
 4009/4121 anonim ***** válasza:
0%
Én akartam lenni a 4000 nemár
okt. 29. 23:04
 4010/4121 anonim ***** válasza:
0%

“Mi a nőnek a felsőbb hatalma párkapocsolati téren?”:

Nem a te hatalmad, hanem a 80kg alatti nőké

okt. 29. 23:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!