Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
4000
Nem bizonyítottam semmit azon kívül, hogy idióta vagy, de azt eddig is tudtuk. Néhány teljesen normális nőt nem kiosztasz, hanem konkrétan mindenféle indok nélkül szidalmazol minket.
Jelenleg nincsenek, de az undormány disztópiában biza kényszerházasság lenne, mert az emberek nem szeretnek éhen halni.
Megvan a 4000, de ha kivesszük a te marhaságaidat, meg azét a néhány baromét, akkor még 3000 se lenne meg.
FemiNISTA, normális, incifincikéket jogosan gyűlölöm nők vagyunk. Én személy szerint annak örülök, hogy mivel egyre több emberhez juthat el, egyre többet tudják meg azt, hogy mennyire is vagytok selejtesek.
#4004 esetemben a femináci jelenség írtásával elkéstél kisbogár, mivel már nem vagyok a "piacon" (ahogy ti incelek hivjátok). Úgy van ahogy mondod, beáraztam magam, és én nem az ostoba, már-már értelmi fogyatékosok és csúnyák ligájában játszom.
A 4001 voltam.
Az incelmozgalmat kéne írta.
Mi a nőnek a felsőbb hatalma párkapocsolati téren? Megtiltották neked, hogy normális légy és párod legyen? Te is nemet mondasz az igénytelen nőre. Fordítva meg máris visszaélés? Fordítva nem létezhet olyan, hogy nem? Fordítva nem döntheti el, kit enged magába? Ez neked visszaélés? Akkor ti is visszaéltek sok mindennel.
“Ne örüj annyira kérdező, volt olyan kérdés amire 9000 fölötti válasz lett.”:
De az nem komoly kérdés, hanem gondolom a teveclubról beszélnek 10 évvel ezelőtt
“Mi a nőnek a felsőbb hatalma párkapocsolati téren?”:
Nem a te hatalmad, hanem a 80kg alatti nőké
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!