Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3991/4121 anonim ***** válasza:
74%
3990 nem vagyok frusztrált, csak a f@szom kivan azzal, hogy a hozzád hasonló véglények egyáltalán léteznek. Nem az a legnagyobb baj veletek, hogy nem tudtok csajozni, hanem az, hogy nyíltan nőgyűlölők vagytok. Meg akartok alázni, kényszeríteni minket, tönkretenni....és nem azért, hogy legyen párotok, hanem azért, hogy tudjátok hova dugni a pöcörőcskét.
okt. 29. 12:33
 3992/4121 anonim ***** válasza:
91%

A nők tudnak élni az incelek nélkül, sőt nagyon boldog életet tudnak élni úgy, hogy akár sose találkoznak incellel. Az inceleknek fordítva nem megy.

A nők megvannak anélkül, hogy incelekkel szexelnének. Sőt, a többség irtózik a puszta gondolattól, hogy ilyen nőgyűlölővel egy ágyba kerüljön. Fordítva megy a hiszti.

A nők nem akarnak világmegváltó törvényeket hozni, hogy az inceleket korlátozzák. Fordítva meg mindenféle beteg követelőzés megy.

Tuti a nőkkel van a gond...

okt. 29. 13:40
 3993/4121 anonim ***** válasza:
20%

"A nők tudnak élni az incelek nélkül, sőt nagyon boldog életet tudnak élni úgy, hogy akár sose találkoznak incellel."

Látod, pont ez az incelek baja. Hogy nem foglalkoztok velük. Ezért szomorítanak minket. Valaki szánja már meg őket, csak egy numerára. xD

okt. 29. 17:30
 3994/4121 anonim ***** válasza:
90%

3994

Az, hogy re nem tudsz értelmezni, nem az én bajom.

Részletesen hazudoztál mindenféle baromságot, amiből csak annyi derült ki, hogy de, qrvára csak a szex kell. Ha nem csak az kéne, nem akarnál minket kényszeríteni házasságra, meg szexre. Ez nem szerelem. Azt nem lehet kikényszeríteni. Nem a 365 napban vagyunk, hanem a valóságban.

Nem vagyunk habzó szájú, férfigyűlölő femináci nők. Mi normálisan gondolkozni képes, inceleket jogosan gyűlölöm, valódi férfiakat szerető és tisztelő femiNISTA nők vagyunk. Mi nem vettünk el tőletek semmit. Mint ahogy azt már írtam is, többszáz évvel ezelőtt sem lettetek volna sikeresek. Csak akkor nem mi mondtunk volna nemet rátok, hanem az apáink, akik sikeres, gazdag, rendes férjet akartak volna nekünk, nem szegény, mini pöcsű, parasztokat, mint amilyen pl te is vagy.

Senkinek sem jár a pár. Nincsen olyan, hogy övé a nő, meg jár neki a szex. Merthogy mint azt már írtam is, nektek csak az kell. Fogadni mernék, hogy az ide író feminista, tehát normális nők közül konkrétan BÁRMELYIKÜNK felajánlkozna neked, gond nélkül mondanál igent, ha legalább átlagos külsejűek vagyunk.

okt. 29. 18:01
 3995/4121 anonim ***** válasza:

3992 Ez egy csúsztatás. Egyik nő sem a tiéd, nem jár alanyi jogon. Ahogy a szex sem vele. Senki nem köteles megadni magát.

Ha így gondolod, miért nem engeded, hogy egy neked nem tetsző nő csinálja veled? Ennyi erővel neki is jár, hogy veled csinálja.

okt. 29. 18:18
 3996/4121 A kérdező kommentje:

A felesleges szájtépés és hazudozás helyett mutasd meg, hogy mikor írtam én bármi olyat, hogy "csak a szex kell". Konkrét idézetekkel gyere. De gondolom majd most jön egy szokásos kitérő válasz, hogy te nem fogsz visszakeresni, meg egyebek. Pedig akkor kijelenthető: HAZUDSZ!

okt. 29. 18:23
 3997/4121 anonim ***** válasza:
3997 nem is fogok keresni, ez viszont nem jelenti, hogy hazudnék. Itt te hazudsz, mert azt írod, hogy párkapcsolat így, szeretet úgy, holott te csak uralkodni akarsz a nőkön.... Az viszont kijelenthető, hogy egyértelműen nőgyűlölő vagy, különben nem szidnál minket. Aki pedig nőgyűlölő, annak szexnél többre nem kell a nő.
okt. 29. 19:11
 3998/4121 anonim ***** válasza:
Ha nem csak a szex kéne, a nők nem lennének házasságba kényszerítve kötelezően 10 évre kötelező szexszel a kis csomagocskádban. Akkor nem akarnál olyat, hogy kényszerkapcsolatban legyenek a nők. A kényszerkapcsolat nem szeretet alapú.
okt. 29. 19:21
 3999/4121 A kérdező kommentje:

Bizonyítottad, hogy hazudsz. Köszönjük. Én egyszer sem szidtam a női nemet, ilyet sem fogsz tudni mutatni. Azt, hogy néhány elvadult némbert kiosztok, ne keverjük össze a női nem gyűlöletével.

A nők nincsenek házasságba kényszerítve, az előírt szex pedig ugyanúgy vonatkozik mindkét félre. A többi a ti fantazmagóriátok, ami már kifejezetten unalmas. Emellett a nők kényszerkapcsolatba se kell hogy belelépjenek, szabadon eldönthetik, hogy kit akarnak és kit nem.

Egyébként megvan a 4000. komment, ami vélhetően újabb rekord. Ugye ti is velem örültök feminácik, némberek, férfigyűlölő nőutánzatok?

okt. 29. 20:02
 4000/4121 anonim ***** válasza:
90%

#4000 Akarod hallani az igazságot? Hát itt van te szerencsétlen nyomorult. Bármelyikünk szívesebben lenne minden hétvégén egy-egy újabb kihasználó chaddel vagy nevezd bárminek, szóval azzal akit mi választunk, mintsem házasságban egy okádékkal akitől undorodunk de hozzá vagyunk kényszerítve.

(N házas, két gyerekes, még mielőtt jönne a f.szkörhintás óbégatásod...)

okt. 29. 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!