Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten hol lehet nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten hol lehet nagyobb számban korombeli (45 körül), magára adó nőkkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tehát nem súlyfelesleggel rendelkező lepukkant nőkre gondolok.
tegnapelőtt 11:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Utca
tegnapelőtt 11:16
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

Olyan hely nem nagyon lesz, ahol sorjában lesznek ilyen nőj csak azért, hogy te mazsolázgass közöttük. Ahol van esély ilyen nőket elcsípni, azok komolyzenei koncertek, múzeumok, túrakörök.

Ill. még mindig a legbiztosabb az online társkereső, csak a jobb új oldalakon főleg fiatalabbak vannak, mert ők jobb eséllyel próbálnak ki újdonságokat.

tegnapelőtt 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Plasztikai klinika váróiban.
tegnapelőtt 12:31
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
Magukra adó nők már jóideje nincsenek, ők úgy szépek, ahogy vannak....szép vagy kövéren, zsíros hajjal, lógó mellel, szőrös hónaljjal.
tegnapelőtt 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

4: Lógó mellel mégis mit tudna egy nő kezdeni? Az genetika és / vagy terhesség utáni. Hacsak nem várod el, hogy saját zsebéből kiperkálja a plasztikai műtétet.

Ezt leszámítva is bőven akad magára valamit adó, fitt, csinos, szép hajú 40es. Aki nem lát ilyet, az vagy csak az italkimérés körül sündörög, vagy nagyon szelektíven lát.

tegnapelőtt 12:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Itt pl, én is ilyen vagyok.
tegnapelőtt 14:01
 7/9 anonim ***** válasza:
18%
A legtöbb mai nő irgalmatlanul igénytelen, kortól függetlenül. Köröm alatti mocsok, bőrkeményedéses talp, zsíros haj, szőrös hónalj, büdösség stb.
tegnapelőtt 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:
7: nem tudom, hol laksz, szemétdomb mellett? A nők többsége igényes. A férfiak azért ilyen arányban nem (ha az igaz lenne, amit írnál, a férfiak még 10 szinttel az alatt lennének... nők legalább szőrtelenítik az arcukat, nyírják az orrszőrüket).
tegnapelőtt 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Jesszus #4 és #7, ti milyen gettóban éltek, hogy ilyen nőket láttok? Komolyan kérdezem.

Én vidéken élek, de a legtöbb nő itt is csinos és ápolt.

tegnap 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!