Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viccet félretéve a nők akarnak még ismerkedni vagy csak egofényezésre használják a társkeresőket?
Vegyes, van aki tényleg csak egófényezésre használja vagy unatkozik,de van azért bőven olyan is, aki tényleg ismerkedni akar.
Leginkább úgy szűröm ki,h 1-2 héten belül aki nem akar találkozni,az nálam kuka. Tapasztalataim szerint akik nagyon húzzák,halasztják,őket nem igazán érdekli az egész, régebben volt,h elidőztem így akár egy hónapig is valakivel,de azokból sose lett semmi.
Az a baj h a szamok (sokkal tobb ferfi ismerkedik onlnine) es parkeresesi preferenciak (nok alapvetoen valogatosabbak) alapjan egy no egyszeruen tul sok megkeresest kap. Szerintem realisan max 2-3 emberrel lehet erdemben kommunikalni, foleg ha dolgozik is az ember.
Eloben kell ismerkedni, meg ha a mai vilagban sokkal kevesbe van ennek kulturaja mint regen volt.
Nem veletlen, h egyre tobb a fiatal szingli sajnos az internet es a social media csak rontott a helyzeten, pedig pont hogy elvileg a kommunikaciot kene megkonnyitse.
Mi a kérdés? Már ezerszer el lett magyarázva ez a jelenség, nem tudom, mit kell még vergődni rajta.
Nagyon unalmas, hogy úgy próbáljátok beállítani a netes ismerkedést, hogy az a nőknek milyen könnyű és nekik kedvez ez a rendszer. Nem, a nők égnek ki ott a leghamarabb.
Nagyjából ahhoz tudnám hasonlítani NŐI OLDALRÓL, hogy bele kell merülnöd egy hatalmas kupac bűzlő rohadó szemétbe, ahhoz hogy egy gyémántot megtalálj az alján. A férfiak szerint marha jó, hogy ez a szemétkupac hatalmas, mert nagy a "kínálat".
Nem tudom, miért nem bírjátok felfogni, hogy a szemét az nem kínálat és nem kívánatos egyáltalán.
A szemétkupacban a következők vannak:
-házas férfiak
-nőcsábász hazudós manipulatív egyéjszakások
-cigányok
-igénytelen, lepusztult férfiak, akik free caregivert keresnek
-vén faszik, akiknek nincs önkritikája
-golddigger pasik
-kamuzós alakok, akik nem is akarnak partnert, csak unalomból vannak fent
-primitív, helyesen írni képtelen, iskolázatlan nyomik
-láncdohányosok, alkoholfüggők
...és a sort végtelenül folytathatnám.
Vegyes, vannak akik fényezik az egójukat van akik társat keresnek. A probléma nem itt van.
A probléma a 10-szeres férfi túlkínálattal van. 10-szer annyi férfi van fent társkeresési appokon mint nő, és minden második nőt jobbra húznak. Így egy átlag alatti nő is brutálisan sok match-et kap.
Ilyen piaci körülmények között nem kell sok ész hogy belásd, hogyha nem vagy benne a felső 10% (inkább felső 2-5%) külsőleg, akkor esélytelen férfiként neten ismerkedned.
Élőben is nehéz, de ez egy másik téma.
Én csak kíváncsiságból kezdtem el használni. Nem hitték el hogy én vagyok a képeken. Illetve volt egy szűk réteg aki igen, de ők nagyon nyomik voltak. Már nem mintha a többi nem lett volna az
És volt olyan aki azzal írt rám hogy ő tudja hogy én loptam a boltból úgyhogy vigyem vissza… Gratulálok tinder
Sosem társkeresőztem azt sem tudom hogyan kell használni. Néhány barátnőm viszont használta. Valóban párt kerestek. Akárki akármit mond a külső az ami megfog... Egy ilyen oldalon kép és maximum egy pár soros bemutatkozás alapján döntenek az emberek. Mindenkinek van egy ideálja külsőre ami alapján elsőre választ de ha a férfi tud olyan meggyőzően írni akkor sokan eltekintenek az ideáltól és hajlandóak esélyt adni az ismerkedésre.
Amit fentebb írtak az pedig mind igaz. Sokat használtam olyan applikációkat ahol az általad kiválasztott idegen nyelvet tudod gyakorolni másokkal, hogy fejleszd magad. Nem társkereső volt mégis a házas férfiak mindig megtaláltak vagy azok akik szexiális ajánlatott tettek. Gondolhatod egy társkeresőn mennyi ilyen férfi akad és bár rossz dolog az előítélet de ez is benne van a pakliban. Ha valakinek rossz tapasztalata van egymás után 15 emberrel lehet a 16.-hoz már nem lesz türelme, holott pont ő lehetne a párja
"Persze ez a netes ismerkedés még új dolog, ki kell alakulnia az etikettjének"
Igazából nem új dolog. Ez már a 2000-es években is elterjedt, chatek, fórumok, régimódi társkeresős oldalak és hasonlók. Netikett is volt, és sok nyitott, még ezerszer normálisabb ember, akik ténylegesen nagyon szívesen ismerkedtek egymással. Szerintem az pont hogy még működött, csomó olyan ismerősöm van aki még ebben a régebbi rendszerben találta meg a társát. És azóta is stabilan együtt vannak, összeházasodtak, élettársak, esetleg komoly kapcsolat.
A gondot szerintem sokkal inkább a közösségi médiák szerepének megváltozása, és főképp a tinder, onlyfans és a hasonló szenny dolgok hozták be. Régen még számított a személyiség, manapság minden a látszatról szól, meg hogy mindenki a külsőleg elérhető legjobbért teper. Meg a bőség zavarának illúziójáról, hogy emberek úgy dobálják el egymást (akár használat után egyből) mint a használt zsebkendőt. Az egész online ismerkedést megrontotta ami a jelenkorban ráépült, pénz, kihasználás, egófényezés, átverések sorozata, meg hogy akard mindenből a legjobbat bármi áron (hiszen az neked jár...), de csak és kizárólag a külsőség, a csillogás számít, még akkor is ha totálisan hamis. Meg a rengeteg nem oda való ember, mert túl közismertté és népszerűvé vált az okostelefonokkal ez az egész online világ. Az eredmény pedig az, hogy akik régen tudtak online ismerkedni, manapság már azok se találják egymást a sok felszínes, ghostingoló, hazug, kihasználós, szemét figurától. És ez mindkét nemre igaz, csak mindkét nem másképp szív vele mostanra. És a legszebb hogy a többségük már rá se lát a másik nem problémáira, mert azóta még a közbeszédet is teljesen szétverték, hogy mindenhol a szélsőség tomboljon, meg hogy ne lehessen őszintén beszélni, mert már mindenki mindenen halálra sértődik :D Szóval igen, köszönjük mindenkinek aki részt vett ebben az egész rombolásban! És mostanra én is már az élőben ismerkedést ajánlom, azok után ami az online ismerkedés helyzetével történt.
Kérdés, kinek mi az egófényezés kategória... mert lassan azt látom, minden nő megkapja, aki nem minden egyes megkeresésre reagál meg x ideje fent van ("mer' akkó' biztos válogat, mert ennyi idő illett vóna találni vki normálisat"). Nekem pl. nőként a komoly kapcsolat volt a célom társkeresőn, és még olyan társkeresőn voltam ráadásul, ahol a nőnek kellett előbb írni (Bumble, még mielőtt ez a szabály meg volt változtatva), de pl. olyanoknak nem írtam, akik előfizetés-vásárlással úgy szuperlike-oltak meg írogattak nekem, hogy nem húztam őket (még) jobbra... és azért na, a többség teljesen vállalhatatlan volt köztük. 60-as férfiak (én a 30-as éveim elején), hiányos fogazatú emberkék (ráadásul a kisgyerekével pózol, amikor én leírtam a társkeresőn, hogy nem akarok gyereket), szexet keresők, amikor leírtam, hogy komolyat akarok...
Amúgy a férfiak ugyanúgy nem írnak vissza, ha ilyen lehetőséget kapnak. Ezt meg is tapasztaltam élesben :). Ettől függetlenül nem biztos, hogy egófényezés az oka, lehet, hogy már túl sok emberrel beszél egyszerre vagy tényleg annyi üzenetet kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!