Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Álprofilról társkeresőzik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álprofilról társkeresőzik?

Figyelt kérdés

Miért társkeresőzik valaki álprofilról?

Benne vagyok egy gyerekmentes társkereső csoportban facebookon (tehát nem egy nagy számú csoport) ahol egy kiírásnál kérdezték ki hova valósi. Zárt csoport. Nem látja senki, mit kommentelsz.

Rám írt egy kép nélküli pasi, bemutatkozott, hogy ő más néven van ebben a csoportban csak ezt a profilját használja amiről most írt.

Mi ebben az álprofilozásban a lényeg? Szerintem elég fura. Olyan szokott ilyet csinálni akinek titkolnivalója van, pl nem is gyerekmentes. Jól gondolom?

tegnap 06:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy pl. házas. Párkapcsolatban él.
tegnap 06:56
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem őszinte
tegnap 07:14
 3/7 mikeXxX ***** válasza:
100%
Remélem nem vagy annyira hülye hogy így bele is menj vele bármibe is. Amúgy természetesen azért mert van titkolni valója.
tegnap 07:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem, letiltottam. Csak érdekelt mások véleménye is
tegnap 07:25
 5/7 anonim ***** válasza:
14%

Nem feltétlenül van titkolnivalója, csak rühelli a szocális médiát és fél, hogy valaki esetleg visszaél a valós profiljával.

Pl. én ezért csinálnám ezt. De gondolj, amit akarsz.

tegnap 08:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Tobb noje van egyszerre.
tegnap 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Az összes pasi egy szemét!
tegnap 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!