Mi a tapasztalatod férfiként a társkereső appokkal?
Szar
Bar mondjuk szep se vagyok
Meg fiatal se
Bar fiatalon se voltam szep
Én nem "appot", hanem weboldalt használok (aminek ha jól tudom van telefonos app verziója is).
10-ből? Inkább úgy mondanám 100-ból, de inkább olyan 500-ból 1. Igen ezek nagyjából reális számok. Hetek alatt ingyenes felhasználóként napi 10 csajra ráírva 1-2 havonta kapok reakciót. Ezek nagy része pont az, hogy nem akar velem ismerkedni. Én célirányosan ismerkedem vágyaknak megfelelően, ami sokaknak nem biztos, hogy opció, ezért nincs kölcsönös érdeklődés a témában.
Olyan 2 év alatt talán 5 darab VALÓBAN nő (igen, mert rengeteg a kamus!) volt akikkel beszélgettem és végül áttértünk más platformra. Szóval amik összejönnek néha azok nagy része vagy kamus pasi, vagy kamus csaj. A vége sokszor az, hogy vagy ő tilt/törli magát, vagy én tiltom, mert annyira feltűnően kamu. Sőt a legtöbb nem is próbálja ezt leplezni, konkrétan köszönés nélkül elküld egy NETES képet. Ilyenkor rákérdezek "ez ő?" "mikori?" stb, aztán persze, hogy ő, meg "pár napos/hetes". Furamód a google képkereső 3 éve indexelte ezt egy random szexképes oldalon :D Ebből van rengeteg amúgy.
Sorolhatnám napestig a netes tapasztalataimat. Persze azért vannak elhagyagolt/kiéhezett felesége, anyukák is. Sokszor ilyenkor nem is feltétlen a szexuális témával lehet őket megfogni, hanem pont azzal, hogy nőnek tekinted őket, érdeklődsz. Viszont a sok kamus gyökér között nagyon meg kell válogatni kire mennyi időt cseszel el.
Tarskereso appok nem tarskeresesre valok
Arra valok hogy minel tobb ideig legyel az elofizetojuk és gazdagitsd oket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!