Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a tapasztalatod férfiként...

Mi a tapasztalatod férfiként a társkereső appokkal?

Figyelt kérdés
Mennyi lány/nő ír vissza pl 10-ből? Van , hogy rövid időn belül eltűnnek? Stb.
dec. 12. 18:26
1 2 3
 1/25 anonim válasza:

Szar

Bar mondjuk szep se vagyok

Meg fiatal se

Bar fiatalon se voltam szep

dec. 12. 18:28
 2/25 anonim válasza:
10-ből? 😅 Jó, ha 50-ből egy match van. Pedig nem vagyok ronda faszi 😄
dec. 12. 18:32
 3/25 anonim válasza:

Én nem "appot", hanem weboldalt használok (aminek ha jól tudom van telefonos app verziója is).

10-ből? Inkább úgy mondanám 100-ból, de inkább olyan 500-ból 1. Igen ezek nagyjából reális számok. Hetek alatt ingyenes felhasználóként napi 10 csajra ráírva 1-2 havonta kapok reakciót. Ezek nagy része pont az, hogy nem akar velem ismerkedni. Én célirányosan ismerkedem vágyaknak megfelelően, ami sokaknak nem biztos, hogy opció, ezért nincs kölcsönös érdeklődés a témában.

Olyan 2 év alatt talán 5 darab VALÓBAN nő (igen, mert rengeteg a kamus!) volt akikkel beszélgettem és végül áttértünk más platformra. Szóval amik összejönnek néha azok nagy része vagy kamus pasi, vagy kamus csaj. A vége sokszor az, hogy vagy ő tilt/törli magát, vagy én tiltom, mert annyira feltűnően kamu. Sőt a legtöbb nem is próbálja ezt leplezni, konkrétan köszönés nélkül elküld egy NETES képet. Ilyenkor rákérdezek "ez ő?" "mikori?" stb, aztán persze, hogy ő, meg "pár napos/hetes". Furamód a google képkereső 3 éve indexelte ezt egy random szexképes oldalon :D Ebből van rengeteg amúgy.

Sorolhatnám napestig a netes tapasztalataimat. Persze azért vannak elhagyagolt/kiéhezett felesége, anyukák is. Sokszor ilyenkor nem is feltétlen a szexuális témával lehet őket megfogni, hanem pont azzal, hogy nőnek tekinted őket, érdeklődsz. Viszont a sok kamus gyökér között nagyon meg kell válogatni kire mennyi időt cseszel el.

dec. 12. 18:43
 4/25 anonim válasza:
10-1 azt irja “bocs, nem”
dec. 12. 18:45
 5/25 anonim válasza:
60 matchbol visszaír 3-4,pár nap alatt azok is eltűnnek. Nem ér semmit
dec. 12. 18:51
 6/25 anonim válasza:
Egyre inkább csak az igazi elmebetegek élettere. Visszaír 10%: abból 90%-ról kiderül nem passzol és elmebeteg, 9,9% jó lenne, de nem normális. 0,1% talán alkalmas lehet.
dec. 12. 19:12
 7/25 anonim válasza:

Tarskereso appok nem tarskeresesre valok

Arra valok hogy minel tobb ideig legyel az elofizetojuk és gazdagitsd oket

dec. 12. 19:19
 8/25 anonim válasza:
Az appok és a tárkereső weboldalak is katasztrofálisak, átlagos férfiként semmire sem viszed ilyen helyeken. Rengeteg a kamus, de akad olyan is, aki "vásárlásra" (érts: szexképek, -videók) akar rávenni, vagy más módon akar lehúzni pénzzel. A valós nők nagy része irreális énképpel és elvárásokkal megy fel társkeresőre, netán bűnronda/kórosan kövér, esetleg kiélt fejű (rengeteg csúnyácska, kövér vagy szarkalábas, fonnyadt nő van mindenféle oldalakon, én a 30 fölöttieket szoktam nézni, de kevés az, aki még tartja is magát valahogyan), sokan csak szórakozni vagy a közösségi profiljukat hirdetni járnak fel, egót növelnek, hülyítik a férfiakat. Matchem nem igazán szokott lenni, de ha van is, az is lelép. Badoo-n pár csajnak írtam, közülük 2-3 ha válaszolt, de eltűntek, viszont többször is volt már olyan, hogy a normális, érdeklődő üzenetemet (pl. a hobbijai kapcsán tettem fel kérdéseket) sem tisztelték meg egy válasszal, csak egy rendszerüzenetet kaptam, hogy nem akarnak velem beszélni. Ezek azt hiszik, hogy majd rögtön leállok poénkodni, showmant játszani? Van is, aki konkrétan kiírja, hogy "nevettess meg". Egy vadidegent? Mivel és hogyan? Idióták, komolyan mondom.
dec. 12. 19:22
 9/25 anonim válasza:
13 lánnyal randi, abból 5 szex 3 kapcsolat
dec. 12. 19:48
 10/25 anonim válasza:
Semmi jó!
dec. 12. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!