Társkereső oldalon férfiként mire érdemes odafigyelni a bemutatkozó szövegnél?
2. A jóképűség szerinted válasz erre a kérdésre? :D Istenem...
Amúgy ja, helyesírás mindenképp, de amúgy szinte írhat bármit az ember, 10/9 nem fog válaszolni akkor sem, ha helyesen írsz és nem sablon szöveget...
Nem, úgyis ezekkel kezdi.
Pár mondatban lecheck-ol hogy hol dolgozol, nagyjából mennyi pénzed van.
Rögtönzött, nem biztos, hogy jó a sorrend, most dobtam össze, nem ismerek ilyet, a rád vonatkozó dolgok behelyettesíthetők, átfogalmazhatók.
Pl.:
"Zsiga vagyok,63 éves.
Mittoménhol lakom, jelenleg Mittoménhol is dolgozom. Nagyon szeretem az állatokat, van egy kutyám, és két hörcsögöm. Gyakran járok a természetbe, szeretek kirándulni. Kedvenc könyvem a mittoménmi. Filmekből főként a scifiket kedvelem, de nyitott vagyok más műfajok irányába is. Jelenleg szakácsként dolgozom. Két gyermekem van, ők az édesanyukkal élnek. Kedvelem a sportokat, művészeteket, színházba járást. Én magam régebben versenyszerűen tekéztem.
Ha adatlapom fölkeltette érdeklódésedet, kérlek, írj! :)"
Arra prbáltam utalni, hogy a bemuatkozó szöveg egyáltalán nem számít.
A legjobb az, ha nincs szöveg, mert csak rontani tudsz a helyzeteden vele (kivéve talán ha valami korszakos költő veszegt el benned).
Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!