Mire érdemes odafigyelnem/mit fejlesszek magamon, hogy érdekes legyek egy lánynak?
Nem konkrét személyre gondolok, csak egyszerűen úgy hozta az élet, hogy akárhány lánnyal beszélgettem, akármilyen jól kijöttem valakivel, sosem látott bennem többet.
Érettségi után elmentem szakmát tanulni, dolgozok, van hobbim, projektem amin dolgozok, céljaim, edzek, barátaim is vannak, voltam nagyon sok más új társaságban is, bármilyen problémám volt eddig meg tudtam oldani, nem gondolom magam ennyire szerencsétlennek, de ez társkeresés kifog rajtam és fingom nincs mit kezdjek magammal.
Nem vagyok egyáltalán depressziós, nem húz le a dolog az életről, csak egyszerűen én is vágyom arra, hogy szeressenek.
Körülöttem lévő emberek, barátaim mind boldog párkapcsolatban élnek, senkinek nincs hasonló problémája. Nem voltam sose nyomulós, úgy gondolom, hogy ez a dolog kialakul, de hogy 1 lány se volt velem hajlandó kettesbe elmenni valahova, mondjuk meginni egy kávét.
21 éves vagyok, szűz, még csókban sem volt részem.
Tisztában vagyok vele, hogy pénzzel lehet sok mindent, de én kapcsolatra vágyom és futó kaland nem érdekel :/
Csernus!
Hallgass és olvass Csernust. Kezdésnek nem rossz, és abból legalább a hibáidra rájöhetsz
Semmit. 21? Menj már... Ez teljesen normál a jelenlegi társadalmi helyzetben. Fiatal férfiak fele 'sexless'. Ez van, majd változik a dolog dinamikája, idővel.
Hallgass bölcsebb férfiak tanácsára. Ne hajkurássz nőt. Először legyen egyedül is jó, saját magad társaságában. Majd összetalálkozol valakivel ha készen állsz rá. Foglalkozz azzal amit szeretsz, hobbik stb.
F/40
Kicsit megpróbàllak vigasztalni.
Sógorom jóval idösebb nàlam,amikor olyan 15-17 èves voltam nyaralni voltam náluk ès mindig szívta a vèrem ,èn ilyenkor mâr ezt meg azt csináltam a lànyokkal.Na most a 2 fia 22 ès 21 èvesek ès szerintem baràtnöik se voltak mèg ,pedig mèg az anyagi dolgok is rendben vannak , autóval jàrnak , jó cuccok stb.
A problémád biztosan nem egyedi,mèg lànyoknàl is elöfordul . Egyébként szerintem az nem igaz,hogy a lànyoknak csak a pènz szàmit (az is ),hanem legyèl szàmukra érdekes.Legyen jó a stílusod ,szöveged , magabiztossâgod ,azt mond amit hallani akarnak,illúziot adj nekik stb.
Butàk sokszor a lànyok,nők ,olyan fèrfiak kellenek nekik akik csak kihasznàljâk a naivitásukat, testüket.
Hát én nem tudom mi van veled.
Én magamat is egy unalmas semminek látom mégis akadnak csajok.
Nincs semmi érdekes hobbim, barátaim sincsennek, pénzem se, most a formám is egy katasztrófa, kocsim is csak egy 10 éves kis ferdehátú (nem a luxus márkákból).
Mégis látnak bennem valamit. Az a valami általában az szokott lenni, hogy olyan titokzatosságot sugallok, egyszerűen meg akarnak ismerni/“meg akarnak fejteni”. Na meg mellesleg nem is vagyok egy csúnya teremtés. Nincs olyan nap, hogy utcán sétálva ne szemeznék egy pár csajjal. Néha már elgondolkodok rajta, hogy mi lehet rajtam olyan érdekes amiért nézni kell.
Na de ennek van hátránya is. Mivel ilyen titokzatos vagyok a szemükben nehéz elérni, hogy bízzanak bennem.
Nyomulas nélkül nem lesz nőd, muszáj hajtani rájuk,mert az is kell nekik, hogy megküzdenek érte. Persze ha vkinek bejössz az úgy is kimutatja,de ha nem jársz társaságában,bulizni, akkor nehezen lesz csajod.
Mondjuk 21 évesen még nem vagy elkesve,de ha nincs különösebb baj a külsőddel és nem csak az alfanők jönnek be, akkor biztos lehet nőd.
Nekem sajnos a külsőm ami gátolja a párkapcsolatokat, nekem sajnos kimaradt a párkapcsolat az életemből.
Akarni kell a nőket, és kell is tenni értük. Nagy ritkán van úgy hogy a lány kezdeményez, de az nagyon ritkán történik meg egy férfi élet alatt. Nem elég hogy érdekes az életed, a kapcsolat elején nem ilyen praktikus dolgokban gondolkodik az ember. Két fél között úgy jöhet létre kapcsolat, ha valamelyik erőt fejt ki. Ez az erő lehet a külső vagy az érdekes élet, de sokkal erősebb az, amit az adott pillanatban, kifejezetten a másik irányába tesz.
Mondom e nagy igazságokat harminc feletti szűz férfiként. Én is nagyon kedvesen el tudok beszélgetni bárkivel, de azért azt pontosan tudom, hogyha nincs "éle" a beszédemnek, akkor egy nőtől nem várható el, hogy önmagában az alapján lépjen hogy esetleg van bennem fantázia.
Kissé előreszaladtam az előbb, most látom csak hogy a kérdésedből nem is egyértelmű, hogy mennyire komolyan próbálkoztál ezeknél a lányoknál. Tehát te kifejezetten feldobtad nekik hogy menjetek valahova, de ők nemet mondtak? Mert akkor hülyeség amit írtam, és ez esetben sok szerencsét, ha próbálkozol az már jó dolog! Csak egyszerűen vannak olyanok, akiknek pont nem te jössz be. Mivel ezek valószínűleg jóval többen vannak, mint akik neked valóak (valamiért biztos vagyok benne hogy ez így van mindenkinél), nincs más hátra mint kitartóan próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!