Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mire érdemes odafigyelnem/mit...

Mire érdemes odafigyelnem/mit fejlesszek magamon, hogy érdekes legyek egy lánynak?

Figyelt kérdés

Nem konkrét személyre gondolok, csak egyszerűen úgy hozta az élet, hogy akárhány lánnyal beszélgettem, akármilyen jól kijöttem valakivel, sosem látott bennem többet.

Érettségi után elmentem szakmát tanulni, dolgozok, van hobbim, projektem amin dolgozok, céljaim, edzek, barátaim is vannak, voltam nagyon sok más új társaságban is, bármilyen problémám volt eddig meg tudtam oldani, nem gondolom magam ennyire szerencsétlennek, de ez társkeresés kifog rajtam és fingom nincs mit kezdjek magammal.

Nem vagyok egyáltalán depressziós, nem húz le a dolog az életről, csak egyszerűen én is vágyom arra, hogy szeressenek.

Körülöttem lévő emberek, barátaim mind boldog párkapcsolatban élnek, senkinek nincs hasonló problémája. Nem voltam sose nyomulós, úgy gondolom, hogy ez a dolog kialakul, de hogy 1 lány se volt velem hajlandó kettesbe elmenni valahova, mondjuk meginni egy kávét.

21 éves vagyok, szűz, még csókban sem volt részem.

Tisztában vagyok vele, hogy pénzzel lehet sok mindent, de én kapcsolatra vágyom és futó kaland nem érdekel :/

2023. aug. 27. 00:09
1 2
 11/16 anonim válasza:
Csupán 1 dolog számít. Illetve kettő. Egyrészt, a beszédhangod legyen férfias, a korodhoz megfelelő, és a fogad legyen rendben. Minden máson lehet változtatni a kondiban. Hidd el, úgyszint férfiként mondom, a karizma sokat számít.
2023. aug. 30. 17:38
 12/16 A kérdező kommentje:

6-os:

Már nem 1 lány mondta nekem, hogy nem értik, hogy miért vagyok szingli..

Nem megyek semmire a lányok véleményével, mert egyszerűen nem őszinték, inkább kedvesek mint őszinték.

10-es:

Próbálkoztam úgy finoman, de mindig volt kifogás, vagy nem ér rá, mással van programja, vagy éppen hívni akar 3. személyt vagy többet. Ezzel egyértelművé teszi, hogy barátilag gondol mindent.

Köszönöm szépen a többieknek is :) Jelenleg elfogytak körülem a lányok, már nincs akinél próbálkozhatnék elég hosszú ideje, ezért is zavar a téma, mert nem szeretném egyedül leélni az életem és már nagyon foglalkoznék valakivel nem csak magammal és a dolgaimmal :/

2023. aug. 31. 19:38
 13/16 anonim válasza:

Kezdj el foglalkozni asztrologiával,pl Baktay Ervin Csillagfejtes könyve c művét ajánlanám elsőre. Tudd meg mi az aszcendensed.Lehet ez egy próbatétel a számodra.

A legfontosabb: ne pánikolj! Nekem 20 éves koromig nem volt senkim, azóta viszont alsó hangon legalább 2 ezerszer voltam együtt nővel, az elmúlt 28 évből 25ot tartós kapcsolatban éltem meg. Szóval no para. De pl a mostani párom, Józsi is 28 éves koráig szűz volt.:))

Na jó, csak hülyén viccelek, manapság nem természetes módon nő volt és lesz is mindig a partnerem. Az viszont igaz,hogy 28 éves koráig egyetlen barátja sem volt.

2023. szept. 21. 14:03
 14/16 anonim válasza:
Én is sokaìg szűz voltam aztàn lett több barátnőm/kalandom is.. Bàrmikor változhatnak a dolgok csak légy nyitott
2023. nov. 3. 13:48
 15/16 anonim válasza:

Amit leírtál magadról,annak nagy része nem releváns a csajozás szempontjából.

Amit fontos lenne tudni:

Hogy viselkedsz lány társaságban?

Mennyire van önbizalmad,magabiztos vagy?

Meg tudod nevettetni őket?

Hogy kommunikálsz velük?

Hogy nézel ki?

Tudsz velük érdemben társalogni az általuk választott témában?

IQ,EQ?

Stb.stb...

2023. nov. 3. 19:54
 16/16 A kérdező kommentje:

Tudok lányokkal beszélni, csak senkivel nem volt meg az összhang, olyan értelemben, hogy hosszú távon is tudjak vele beszélgetni, nem csak egy baráti összejövetelnél, mások társaságában.

Igyekszek magabiztos lenni, de nehéz egy olyan terepen, ahol semmi tapasztalatom.

Meg persze, szituációs poénok mindig mennek :D

Próbálok mindig barátiasan kommunikálni, még ha nem is ismerem az illetőt

Adok magamra, edzek 1 éve rendszeresen, van rutinom és edzéstervem amit követek.

Akkor szokott probléma lenni, ha csendes és nekem kell fenntartani a beszélgetést

IQ-t nem tudom, de a pszichológusom szerint az EQ-m nagyon magas

2023. nov. 7. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!