Ha az embernek olyan kissé, hogy is mondjam, érdekes az arcberendezkedése, nem kifejezetten csúnya, csak talán kissé fura, nyomokban sorozatgyilkosjegyeket tartalmaz, de egyébként aránylag sportos, férfias teste van, akkor van esély?
A stílus nekem is bejön, de nekem van társam. A kérdés furcsasága miatt nyomtam rá, annak ellenére, hogy társkeresés kategória.
Én sok sikert kívánok, szerintem meglesz az igazi, mert van humorod.
Viszont le a kalappal, hogy egymagad, magadról, tükörbe nézve le tudtál ilyent írni, sokaknak nincs ilyen önkritikája.
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Igen, az önkritikát én is egészen hasznos dolognak tartom, sajnos sokan olyan hosszan és hitelesen vetítenek egy személyiségi álarcot a közösség felé, hogy a végére már ők maguk is elhiszik, hogy a mutatott személyiség a valós énjük. Manapság annyira komolyan veszi magát mindenki, pedig csak egy hatalmas hógömb hópelyhei vagyunk, amit egy felsőbb hatalom időnként meg-megráz. Hát ezek volnának így a reggeli gondolataim egy cikóriakávé mellett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!