Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kifejezetten vékony lányt...

Kifejezetten vékony lányt keres egy relatíve vékony srác? 23/F

Figyelt kérdés

Nemtom ez a leírás mennyire csalogató, de hát na :D Odavagyok a vékony lányokért. Magamról annyit, hogy kissé kaotikus mind a bioritmusom, mind a dopaminszintem. Tehát egyik nap zombi vagyok, másikon meg a belemet is kisportolom. Aludni is összevissza szoktam.

No hát ezek a kondíciók. :D Nem is szeretnék mást írni, így is kicsit olyan, mintha egy mosógépet próbálnék eladni.

2021. ápr. 8. 05:37
 1/7 anonim válasza:
Nem vagyok kifejezetten vékony inkább átlagos de a leírásban teljesen magamra ismertem. Van hogy 16-18 órát alszok úgy hogy közben fel sem ébredek máskor meg nem tudok aludni több mint 48 óráig mert egyszerűen nem vagyok fáradt. Edzeni általában éjszaka szoktam olyan 1-2 körül szóval nem teljesen megszokott időpontban, délután és reggel egyszerűen sosincs erőm. Amúgy pontosan mi is a kérdés?
2021. ápr. 8. 05:46
 2/7 anonim válasza:
Hello
2021. ápr. 8. 06:48
 3/7 anonim válasza:
Szia
2021. ápr. 8. 12:31
 4/7 anonim válasza:
Szia
2021. ápr. 8. 12:38
 5/7 anonim válasza:
lol
2021. ápr. 8. 14:30
 6/7 anonim válasza:
💃.
2021. ápr. 8. 14:32
 7/7 anonim válasza:
És kifejezetten vékony pasit keres-e kifejezetten vékony lány? :)
2021. ápr. 8. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!