170cm magas,48-50kg-os 15 éves lány vagyok. Kifejezetten vékony és izmos. A derekam 56-57cm. Szerintetek jók ezek az arányok? Tudnék velük modellkedni?
Figyelt kérdés
A modellkedéssel kapcsolatban kíváncsi lennék olyan emberek véleményére is, akik ebben az iparban dolgoznak. Szerintetek hogy kezdjek neki? Vagy érdemes egyáltalán neki kezdenem?
Heti 2-3szor járok edzésre (tánc). Mennyinek kellene lennie a napi kalóriabevitelemnek?
2017. nov. 16. 20:04
1/8 anonim válasza:
Hàt ilyen soványan tuti hogy izmos nem vagy, de élő vállfának van esélyed lenni
2/8 A kérdező kommentje:
Az izmosság relatív. Egy testépítőhöz képest tényleg nem mondanám magam izmosnak, viszont egy korombelihez, és a testsúlyomhoz képest izmosnak mondanám magam.
A leírásból kifelejtettem de hosszú, fenékig érő szőke hajam és kék szemem van. Nem tudom ez mennyire számít előnynek vagy hátránynak ebben a szakmában.
2017. nov. 16. 20:50
3/8 anonim válasza:
Szinte biztos szep lany lehetsz, de a kerdesedre nem tudok valaszt adni.
Google es nezz korul, biztos talalsz valami kiindulopontot.
4/8 anonim válasza:
Szia!:) Hat az aranyok nagyon megszabodtak..sztem kicsit lehetnel magasabb de sok minden fugg a karakteredtol es az arcodtol is, de egy probat meger! Hajat meg mas javithato dolgokat ugyis megcsinalnak rajtad
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy ez segít-e de 170-172cm, derék 56-57cm, csípő 84cm, mell 83-84cm
2017. nov. 20. 10:02
7/8 anonim válasza:
A magasság nagyon kevés, kb 5% hogy ennyivel felvesznek valami top ügynökséghez. A csípő pedig legyen 85/85+. :(
8/8 anonim válasza:
Szia, szerintem teljesen elfogadható K a méretek, küldenék képet , és többet tudok mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!