Esernyőre csukható babakocsinál mire kell/érdemes odafigyelni?
A repülőzéshez nem értek.
Ami nekem fontos szempont volt, hogy a lehető legnagyobb legyen a kosara (úgyis túl kicsi lesz). Másrészt pedig hogy lefektethető legyen. A hátulján van egy zipzáras zseb, az nagyon praktikus szerintem.
Azt kell megnezni, hogy az adott legitarsasag felengedi-e kabin meretu babakocsit es akkor azzal kell utazni. Nem mindegyik engedi ugy tudom, hiaba ferne el.
Ja meg ezek a pici kereku kocsik a terepet nem birjak. Sima feluleten, mondjuk egy repteren meg bevasarlokozpontban el lehet tologatni, de nagyobb varosnezesnel lehet problemas lesz.
Nekünk több fajta is volt.
Elsődleges szempont szerintem az ülő felület. Vannak olyan típusok amiknél nagyon ki van spórolva az anyag és túl laza a konstrukció az ülésnél. Ha egy kirándulós napon sokat ül benne, nagyon zavaró.
Másik: dönthetőség. Kell vagy nem? Ha igen, akkor szerintem az a legjobb, ami nem zsinóros hanem fogantyúval állítható. Az nem fog csúszkálni, ferdén állni.
Kupola - ha fontos a nap védelem, akkor az esernyős kocsik 80%a olyan kicsi kupolás, hogy nem is értem mi célt szolgál 😂
A kosárnál szintén az alátámasztás a fontos. Hogy ha beleteszel valamit akkor a teljes felületet megtartja a kifeszített kosár vagy besüllyed a kerekek felé a cucc.
Nekünk a legjobb kocsink a Babycab David volt. Egyszerű de strapa volt. És gyönyörűen össze lehetett csukni, anélkül, hogy kilógtak volna az alkatrészei.
Nekünk annyira nem szempont, hogy felengedjék, feladott poggyász lesz, csak a mostani babakocsink batárnagy, nagyon szeretem, de osszecsukba is hatalmas. Azt nem szeretném hurcolni a fél világon keresztül és kasul.
Köszönöm a részleteket 4-es válaszoló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!