Mi a tapasztalatod férfiként a társkereső appokkal?
#21:
Ja igen, mert mindenkinek a robot pina az álma :D
#14: "Mások szerint is jó kiállású férfiként nekem kb 10ből 2-4 nő ír vissza, de 1 az akivel legalább elbeszélgetek napokig". Na igen, már az is csoda, ha egyáltalán matcheltek, vagy ha visszaírnak. De akkor is az megy, hogy neked kellene szórakoztatnod a másikat, mert vagy ennyire nem érdekled őt, vagy nem tud két értelmes, összetett mondatot megfogalmazni. Én legalábbis azt tapasztaltam, hogy tőled várnák el a szórakoztatást, neked kellene folyamatosan témákat felhoznod. Aztán meg úgyis eltűnnek, mert megunják az egészet.
"Nem tudom ők találnak e valakit, de szerintem annyira válogatnak meg nagyok az igényeik, hogy végül ők se találnak senkit, aztán mondják hogy nincs normális férfi." Erős a gyanúm, hogy a többségük nem is akar találni senkit, vagy akar ugyan, de irreális elvárásokat támaszt a férfiakkal szemben. Szerintem a társkeresős nők zöme csak unatkozik, és nem akar társat, egyszerűen csak élvezi a figyelmet, a jelöléseket, a lájkokat, a simpelést. A másik része meg királylánynak hiszi magát, és a tökéletes pasit képzeli el maga mellé, aztán ha valakiben csak a legapróbb vélt vagy valós hibát, hiányosságot tapasztalja, már dobja is. Ebben szerintem nagyon nagy szerepe van annak, hogy a nők nagy részét gyerekkoruktól kezdve ajnározzák, meg egymást istenítik, erre pedig még a közösségi oldalak is rátesznek egy lapáttal. "Hercegnőm", "szépségem" stb. gügyögéssel és nyáladzással ajnározza őket mindenki, így persze elhiszik magukról, hogy legfeljebb átlagos külsővel és átlagos (vagy az alatti) intelligenciaszinttel is ők a világszépék és királykisasszonyok, akiknek alanyi jogon jár a világ legjobb pasija. Teljesen hétköznapi és átlagos nők szállnak el maguktól, és viselkednek bunkó módon. (Amúgy az ismerkedéseim során általában pont az átlagos csajoktól kaptam a legdurvább lelki sérüléseimet, rettenetesen bunkó és megalázó módon bánt velem némelyikük.) Aztán meg tényleg csak vinnyognak, hogy "sehol egy normális férfi", csak arról feledkeznek el, hogy mindig a nő választ, tehát ha rossz pasinak adnak esélyt, az az ő felelősségük.
A társkeresőzés tényleg katasztrofális férfiként, én is rengeteg nőt megjelöltem különböző platformokon, de kb. semmi, még egy randi sem jött össze az évek során. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyi nő közül egyet sem érdeklek, vagy hogy ennyire ronda vagyok. Ha élőben lenne hol és kivel ismerkednem, akkor azonnal törölném is magam minden ilyen oldalról, de sajnos nagyjából ez maradt az utolsó lehetőségem az ismerkedésre.
A társkeresős csajok kb 90% nem keres társat, vagy insta qrva akik likeokat gyűjt, vagy valami lehúzós oldalt népszerűsít (sexcam, képcsere, vagy szimplán le akar rántani embereket pénzzel). Csomó profilt dob fel ami kb évek óta inaktív az se biztos, hogy él még a személy aki mögötte van.
Valaki írta, hogy a legtöbb társkereső arról szól, hogy te a tagjuk legyél minél tovább ez így van, szexi/bomba csajok pedig a tökéletes reklám nekik, olyan mint a karos játékban az iphone doboz, sose kapod meg de bedobod a 200ast, hogy hátha.
Tapasztalatok.
parom.hu kihalt kevés az aktív valódi társkereső, csomó régi több éve ott porosodó profil.
Elittárs, az előző párja.
richlove: aranyásók qrvák gyülekező. Mivel a "felső10ezer" társkeresője a lányok ezért vannak ott, hogy gazdag pasit fogjanak, vagy szimplán lerántsák az arra járót. 1-2 időseb 45+os hölgy van rajta akik talán valódiak.
love.hu a Szaharában is lehet így ismerkedni...nagyon kihalt.
Badoo/Tinder/FB mivel nem tudsz match nélkül írni, ezért nem tudod felkelteni a lányok figyelmét, csak a képeiddel tudod eladni magad. A fenn lévő csajok legtöbbje likevadász instaqrva. Na jó modell.
Cronos: a legjobb lehúzós storym innen van. Volt egy csaj aki nagyon gyorsan vissza írt, telefonszámot is adott, majd közölte, hogy olyan módon akar ismerkedni (a barátnői találták ki), hogy mennjünk el egy vak randira valahová és töltsük együtt a hétvégét, mondom miért ne, na ok szipi szupi, de most azonnal le kell foglalni a szállást, utaljak át 85ezret...persze, én meg a holdról jöttem. De egyébként még itt lehet találni valódi emberkéket, bár a visszaírás vagy a válasz adás az itt fenne levőknek sem erőssége. Igen kedves társkereső hölgyek, a nem is válasz, és ha valaki ír nektek akkor egy köszönöm nem, kedves vagy de mást keresek mondattal le lehet zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!