Ha a társkeresőkből indulnánk ki, akkor a férfiak kb. 90%-a "selejtnek" minősülne, akikre egyetlen nő sem figyel fel. A társkeresőknek komoly önbizalomromboló hatásuk lehet az átlagos férfiakra, azt sugallva nekik, hogy rondák, értéktelenek, senki számára sem érnek annyit, hogy akár csak megnézze a profiljukat.
dec. 12. 20:17
12/25 anonim válasza:
Végülis a feminizmus a "közösségi" média segítségével elérte a célját. A nők vetélytársat látnak a férfiban, nem egy olyan társat, akivel együtt alkothatnak egészt.
Ezért sok férfi inkább vesz egy repjegyet Ázsiába és talál egy fiatalabb, nőies, tradicionális nemi szerepek szerint élni akaró, csinos társat.
dec. 12. 20:49
13/25 anonim válasza:
Nem volt nagy sikerem. Csináltam kamu fiókot egy külföldi jó pasival. Hát még neki sem volt túl sok. 🤣 Azt vártam lesz napi szinten match, de kb 1-2 hetente kapott 1 jelölést.
dec. 12. 21:47
14/25 anonim válasza:
Mások szerint is jó kiállású férfiként nekem kb 10ből 2-4 nő ír vissza, de 1 az akivel legalább elbeszélgetek napokig, nagyon ritkán van hogy egy nő ír rám, de szintén eltűnnek ők is. Nem tudom ők találnak e valakit, de szerintem annyira válogatnak meg nagyok az igényeik, hogy végül ők se találnak senkit, aztán mondják hogy nincs normális férfi. A férfiak meg azért panaszkodnak, mert a nők az irreális elváltozásaikkal kioffolják őket.
dec. 13. 06:53
15/25 anonim válasza:
Elvárásaikkal*
Bocsi autocorrect
dec. 13. 06:54
16/25 anonim válasza:
14-es, ma már senkit nem érdekel ki milyen normális meg a belső értékek, blabla, a külső dönt és ennyi! Felszinesek az emberek, mind férfiak és nők!
dec. 13. 07:22
17/25 anonim válasza:
14.
Igen ez így van.
Rengeteg olyan nő van aki folyamatosan, mióta használom az appokat 1-2 éve fent van vagy még több. Csak az én 50km-s szűrésemnél.
Sajnos én úgy látom, hogy társkeresőn egy átlag vagy inkább átlag alatti nő is egy tökéleteses kinézetű, egyetemet végzett, havi 6-700k+ kereső, min. nagyobb városban saját lakással rendelkező férfit keres. Persze, hogy évekig hírdetik magukat. Ha meg tényleg normális átlagember rájukír, még ők vannak megsértődve, hogy mit képzel hogy le meri szólítani, vagy instant törlés/tiltás.
dec. 13. 16:15
18/25 anonim válasza:
#17 és nem is lenne baj ha egy nőnek van elvárása, de akkor ő is éljen ilyen körülmények között. Ha magának se tudja előteremteni ezeket a körülményeket, akkor mástól miért várná el?
dec. 14. 07:17
19/25 anonim válasza:
Alig varom már hogy elterjedjenek az intelligens szexrobotok, akkor a nőnek annyi 🤣🤣🤣
dec. 14. 09:50
20/25 anonim válasza:
#19:
Hát ha valakinél az intelligens szexrobot = nővel, az meg is érdemli, annak nem véletlen nem jut csaj :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!