A társkeresőn férfiként szinte soha, semmilyen levelet nem kaptok?
Rosszul nézel ki? Én az elmúlt egy hónapban a matcheim közül az általam legjobbnak tartott 10 nőnek írtam privátot, mind válaszolt, 8-al hamar összejött a szex, 2 komolyabban akar ismerkedni. A 8 lányból 3-an többször is akarták a dolgot, szóval lehetsz sikeres.
18 f
Te jó ég!
Mi ez a "prémium" tagság?!
Nagyon ritkán. Sajnos a társkeresők az átlag alatti nőknek kedvez. Egy nőre jut kilenc férfi. Egy átlagos kinézetű, normális gondolkodású, rendezett anyagi körülményekben élő nőnek nincs szüksége ilyenekre.
Sokat nem szabad várni ezektől az oldalaktól. Ürítésre fog akadni valaki, de ennyi.
Ezt adta a kereslet-kínálat.
Az életben nincs túl sok lehetőségem ismerkedni,tudatában vagyok annak, hogy ostobaság ilyen helyekre regisztrálni. Kultúrált megfogalmazással, kedves hangvételű leveleket küldök szét a közel kétmilliós fővárosban. Több ezer levelet küldtem már el életem során. Egyetlen társ sem maradt meg mellettem, így élek negyvenes éveim elején. Lelkemben a kapuzárási pánik uralkodik, ami arra kényszerít, hogy újabb előfizetést vásároljak ott, ahol az esélyeim gyakorlatilag a nullával egyenlőek. Azok, akik nem Prémium tagok, szinte semmilyen szolgáltatást nem vehetnek igénybe. Én nem szexpartnerre utazom. De van itt egy dolog, amiről nem beszélnek! Egy nőnek elég kinyújtani a kisujját és udvarlók tömege sereglik köré. Ekkor a nő kiválasztja a legjobb udvarlót, aki egyben általában a legnagyobb bunkó is. Kiberszörnnyel küzdünk és a mesterséges intelligencia a legokosabb embereket is legyőzi. A mindenkori kormány mind a mai napig a nemzethalál előidézője. Brutális esélytelenség egy nőre kilenc férfi. Anonym, "Ha férfival történik valami negatív dolog", az is ugyanúgy fontos, a férfi is érző lélek és vannak néha könnyei is, az emberiség felét teszi ki és nem ezt érdemli. Persze a pletykák össztűz alá veszik. A nők ösztönösen minden ismeretlen embertől félnek, így a szingliktől is. Emberéletek tönkretétele az üzlet kedvéért? A nagy kultúrális különbségek kiütköznek, Anonym, kívánom, hogy találj egy olyan nőt, aki felér téged szellemileg és nem csak a háziállatokra figyel és mindig ugyanazt az öt mondatot ismételgeti. A Randivonal plakátol a városomban. Anonym, a "felszínes" kifejezés nagyon jól illik a nőkre, köszi, hogy ráébresztettél erre.
Köszönöm mindenkinek, aki olvassa a blogot, hát még annak, aki ír is!
Váljék hasznunkra lelkileg is ez a blog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!