Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ennyire ronda lennék vagy ez...

Ennyire ronda lennék vagy ez teljesen normális férfiként ezeken a társkereső appokon?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, tavaly decemberben 125 kg voltam, de már annyira undorodtam magamtól, hogy muszáj volt változtatnom. 80 kg-ot tűztem ki célnak 185 centimhez, de úgy vagyok vele, hogy talán elég lesz 85-ig mennem, jelenleg 90 kg vagyok, ezt még év végéig le akarom tudni.

Most már az alkatom bőven jó, nincsen nagy hasam, nincsenek lógó csimpánz csöcseim, a tokám is eltűnt, szóval én már egész jónak látom az összképet, főleg ahhoz képest ahonnan indultam.

Úgy voltam vele, hogy idén még nem akarom erőltetni az ismerkedést, előbb el akartam érni a célsúlyomat, aztán elmenni egy fotóshoz csináltatni pár normálisabb képet, de közben készült rólam véletlenül egy vállalhatónak tűnő kép, szóval gondoltam akkor belevágok most, veszíteni való nincsen.

Viszont úgy néz ki, hogy szó szerint senkit sem érdeklek és ötletem sincsen, hogy miért. Egy nagyon nagy hátrány az a kopaszságom, de nem tehetek róla, hamar kezdtem el kopaszodni, szóval inkább ez, mint hogy patkó formában növesszem a hajamat. Ezzel már kapásból a nők legalább felét, de ha reális akarok lenni, akkor a 75%-át kiszűrhetem, mert egy kép alapján úgy is kuka vagyok nekik. Nem tudom eldönteni, hogy ennyire rossz a helyzet férfiként interneten vagy hogy én lennék elfogult magammal és hiába a -35kg így is ótvar ronda lennék? (Utóbbival kapcsolatban ha van itt valaki aki véleményezne, akkor küldök képet)

2021. okt. 18. 20:06
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
Küldheted, őszintén véleményezek
2021. okt. 18. 20:11
 2/29 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz, őszinte leszek :)
2021. okt. 18. 20:13
 3/29 anonim válasza:
Küldj nekem is.
2021. okt. 18. 20:19
 4/29 anonim válasza:
Amiket leírtál az alapján semmit nem lehet megmondani. Én 65kg vagyok, vállig érő hosszú hajam van, és mégsem döglenek értem a csajok. Ezek a durván csak külsőségek max a társkeresőn ilyen fontosak, de azt is megoldja egy jó minőségű fotó amit egy profi csinál.
2021. okt. 18. 20:28
 5/29 anonim válasza:
Ha számít egy idősebb nő véleménye is, akkor küldjél képet.
2021. okt. 19. 09:11
 6/29 anonim válasza:
Bárki bármit is mond, a mai nők nagy részének teljesen irreális önképe van, és ennek megfelelően az elvárásaik is irreálisak. És most teljesen mindegy, hogy társkereső oldalakról beszélünk vagy a való életről. Ha legfeljebb átlagos külsejű és/vagy csendesebb vagy, szarba sem vesznek, vagy max. azzal jönnek, hogy "aranyos vagy", "kedves vagy" stb. Számukra az álompasi a szép szőke herceg, aki a társaság középpontja is, ráadásul pénze is van. Ha te átlagos pasiként átlagos csajokat próbálsz megismerni, le fognak szarni. Én nem vagyok jó pasi, de kimondottan ronda sem. Társkeresőkön rengeteg lányt, nőt megjelöltem (nem topmodelleket, zömmel átlagos külsejűeket), gyakorlatilag nulla eredménnyel. Ha normális hangvételű üzeneteket írtam, 99%-ban arra sem reagáltak, aki meg igen, az a 2. levelem után tűnt el. Badoo-n pl. előre rettegek, ha jön az értesítés, hogy megnézett valaki, mert legtöbbször kórosan elhízottak, putriscigányok, 30-35 évesen 50-nek kinéző lepukkant nőszemélyek vagy egyedülálló anyukák (esetleg mindezek valamilyen tetszés szerinti kombinációja) fennék rám a fogukat.
2021. okt. 19. 10:36
 7/29 anonim válasza:
Ha gondolod én is írnék egy véleményt kép alapján.
2021. okt. 19. 12:24
 8/29 anonim válasza:
Nekem is küldheted a képet.
2021. okt. 19. 13:28
 9/29 anonim válasza:

Kérdező! Gratulálok a fogyásodhoz! Komolyan, 35 kg-hoz biztos hatalmas kitartás kellett. Büszke lehetsz magadra 🙂

Az ismerkedés nem könnyű manapság. Főleg, amikor az ember a reggeli kavé közben, wc-n ülve, buszra várva, stb, stb, egyetlen kép alapján húzgálja jobbra vagy balra a férfiakat/nőket. Így nem lehet egy embert megítélni.

Én nőként vállalhatónak tartom magam. Nem vagyok egy Palvin Barbara, de sokszor mondták már ismeretségi körökben, hogy szerencsés lesz a férjem. Fent voltam én is a tinderen, a facebook társkeresőn, sőt, még itt a gyakorin is próbáltam ismerkedni, de mindenhol csalódás volt számomra. Egyrészt mert tényleg nem lehet 1-2 kép alapján megítélni valakit, masrészt akikkel párba kerültem, azok egy hellóra sem voltak képesek. Szóval nekem a férfiakkal való ismerkedésben negatív tapasztalat volt, de el tudom képzelni, hogy a lányok milyenek ezeken az oldalakon. Úgyhogy én felhagytam a netes ismerkedéssel. Nem volt nekem való ez a felszínesség. Ha a sors úgy hozza, akkor vagy személyesen találkozom a nagy Ő-vel, ha pedig nem, akkor egy igazi macskás öregasszony leszek. 🤣

Azért meséltem ezt el, hogy lásd, a "másik" oldalról sem könnyebb a dolog.

Ugyanakkor vannak barátnőim, akik már évek óta tolják a netes társkeresést, és kettőjüknek is ebben az évben összejött a komoly kapcsolat. Szóval ha a netes ismerkesésnél maradsz, akkor nagyon hosszú idő kell, mire egy olyan személlyel ismerkedsz meg, akivel komolyabbra fordul a dolog. Ez sajnos ilyen, rengeteg csalódással és elkeseredéssel jár, de alapvetően nem lehetetlen.

2021. okt. 19. 19:52
 10/29 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Én vagyok az egyik, akinek ma délután képet küldtél.

A testalkatod teljesen rendben van, magasnak is tűnsz, én ebben nem találnék hibát.

Az arcoddal sincs gond. Nem mondom, hogy minden nőnek megakad rajtad a szeme, de a rondától nagyon-nagyon távol állsz. Én inkább átlagosnak mondanám az arcod - de azzal nincs semmi gond, szerintem te is ismersz csomó átlagos arcvonásokkal rendelkező nőt. A mosolyodat kifejezetten kedvesnek mondanám. :-)

A kopaszság... Hát, akinél ez kizáró ok, azzal szerintem egyébként sem volna érdemes ismerkedni.

Azt mondanám, hogy a kopaszságod inkább azért zavaró, mert kicsit sápadtnak tűnsz miatta. Esetleg valamilyen arcszőrzetet nem tudsz hagyni? Egy kis borosta? Lehet, hogy segítene.

És amit még tanácsolnék, hogy az öltözködéseden próbálj kicsit változtatni. Egy-egy merészebb, mintás póló mondjuk... És megtalálni azokat a színeket, amik jól állnak. Ebben a feketében kicsit sápadtnak, betegnek tűnsz.

De kicsit se érezd magad reménytelen esetnek, hidd el, ha normális a felfogásod, jó a személyiséged és van némi humorod, el fog jönni a te időd.

Azt meg ne hidd, amit itt írt valaki, hogy "beezegamainőknekcsakapénzszámít". Ez rohadt nagy általánosítás, és az sosem fest valós képet.

2021. okt. 19. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!