Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ennyire ronda lennék vagy ez...

Ennyire ronda lennék vagy ez teljesen normális férfiként ezeken a társkereső appokon?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, tavaly decemberben 125 kg voltam, de már annyira undorodtam magamtól, hogy muszáj volt változtatnom. 80 kg-ot tűztem ki célnak 185 centimhez, de úgy vagyok vele, hogy talán elég lesz 85-ig mennem, jelenleg 90 kg vagyok, ezt még év végéig le akarom tudni.

Most már az alkatom bőven jó, nincsen nagy hasam, nincsenek lógó csimpánz csöcseim, a tokám is eltűnt, szóval én már egész jónak látom az összképet, főleg ahhoz képest ahonnan indultam.

Úgy voltam vele, hogy idén még nem akarom erőltetni az ismerkedést, előbb el akartam érni a célsúlyomat, aztán elmenni egy fotóshoz csináltatni pár normálisabb képet, de közben készült rólam véletlenül egy vállalhatónak tűnő kép, szóval gondoltam akkor belevágok most, veszíteni való nincsen.

Viszont úgy néz ki, hogy szó szerint senkit sem érdeklek és ötletem sincsen, hogy miért. Egy nagyon nagy hátrány az a kopaszságom, de nem tehetek róla, hamar kezdtem el kopaszodni, szóval inkább ez, mint hogy patkó formában növesszem a hajamat. Ezzel már kapásból a nők legalább felét, de ha reális akarok lenni, akkor a 75%-át kiszűrhetem, mert egy kép alapján úgy is kuka vagyok nekik. Nem tudom eldönteni, hogy ennyire rossz a helyzet férfiként interneten vagy hogy én lennék elfogult magammal és hiába a -35kg így is ótvar ronda lennék? (Utóbbival kapcsolatban ha van itt valaki aki véleményezne, akkor küldök képet)

2021. okt. 18. 20:06
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
#10: Valószínűleg az én hozzászólásomra gondolsz (a 6-osra). Nem azt írtam, hogy minden nő egyforma, és hogy csak a pénz számít nekik. Viszont szerintem a mai nők nagyobbik részének csak az a férfi számít, aki jól néz ki, akinek van egzisztenciája, és aki népszerű, menő gyerek. Lehetsz te akármilyen házias vagy gyerekszerető vagy tanult, ha mondjuk nem nézel ki csúcsszuperül, vagy ha nem te vagy a társaság középpontjaként folyamatosan poénokat szóró ügyeletes jópofa, menő lazagyerek. A gond ott kezdődik, hogy a legtöbb átlagos vagy átlag alatti nő is kb. hercegnőnek hiszi magát, és úgy gondolja, hogy neki alanyi jogon jár Mr. Perfect. Én pl. Facebook társkeresőn is rengeteg lányt megszíveztem, tucatszámra, de kb. semmi eredmény, pedig nem a pucsítós-csücsörítős-csöcskidobós hülyepichákat jelölgettem be sorra. A Randivonalon is megjelöltem jó pár lányt, közülük egy jelölt vissza, egy bájosan szimpatikus lányka, átlagos, mégis vonzó és kedves külsővel. Írtam neki, ő válaszolt, aztán a következő levelem után nyomtalanul felszívódott. Az ilyenektől annyira nagy undorom van már, minek hülyít, minek futtat le velem felesleges köröket valaki, ha lelép? Komolyan nem értem a nők logikáját, az egyik pillanatban még tök jó minden, a másikban meg 180 fokot fordul a gondolkodásuk, és indokolatlanul eltűnnek, hisztiznek, ahelyett, hogy normális módon megpróbálnák elmondani, ha valamiben esetleg hibáztam. Rohadtul fárasztó lelkileg és idegileg ez a társkereséses hülyeség, kezdem azt érezni, hogy sehol egy érett gondolkodású, normális hozzáállású nő. És ez még nem is a tini korosztály, hanem 25-től felfelé.
2021. okt. 19. 22:39
 12/29 anonim válasza:
Még szintén a 10-es hölgynek: tegyél egy próbát, és mutass a nőknek két különböző faszit két különböző fotón. Az egyik átlagos külsejű, látszik rajta, hogy visszafogott típus, és hogy nincs az egekben a fizetése. A másik jóképű, márkás öltönyben (vagy kellemesen deltás izomzattal, félmeztelenül), márkás kiegészítőkkel. Vajon kire fogják csorgatni a nyálukat a nők? Netán Átlag Józsira, akinek a külsején nincs semmi extra, és akinek pl. az öltözékéből sejteni lehet, hogy éppen csak megél a fizetéséből? Vagy netán a sármos fickóra, aki jó egzisztenciával bír, és feltételezhető róla, hogy menő? Az átlagos külsejű villanyszerelő, vagy a jóképű, deltás, öltönyös menedzser? Vajon kire fogják összepisilni magukat a nők? Csak próbáld ki egyszer, szavaztasd meg a nőtársaidat, tegyél ki két képet: egyet egy átlagos fasziról és egyet egy "jópasiról". Kíváncsi lennék, hányan választanák az átlagos fickót úgy, hogy egyik férfiról sem tudnak semmit, csak két képet látnak. Ja és úgy kérdezd meg a többi nőt, hogy bőven legyen köztük átlagos vagy az alatti külsejű válaszadó is. A 6-os és a 11-es voltam.
2021. okt. 19. 22:57
 13/29 anonim válasza:
Miért, te azt a nőt választanád kép alapján aki kevésbé jön be?
2021. okt. 19. 23:02
 14/29 anonim válasza:
#13: Egyáltalán nem ezt mondtam. Csak nekem (valószínűleg) átlagos fasziként nem a topmodell nők kellenek, átlagos lányoknál, nőknél szoktam próbálkozni. Ehhez képest pl. társkeresőkön is nagyjából nulla eredményt tudtam elérni. Ami szerintem azt jelzi, hogy még az átlagos nők is kegyetlenül válogatnak, és hogy "felfelé kaparnak", holott ha mondjuk itt is elhangzik egy átlagos férfitól, hogy a legjobb csajokat akarja megszerezni, akkor kiröhögik, szidalmazzák, hogy miért nem marad a saját szintjén, holott a nők sem különbek. A kórosan kövér nők miért nem maradnak a saját szintjükön, és miért jelölnek meg egy sovány férfit (pl. engem)? Vagy a lepukkant házban élő, leharcolt külsejű, nyolc általánost vagy szakmunkást végzett nők miért nem maradnak a szintjükön, és miért jelölnek meg egy egyetemet végzett embert (pl. engem)? Nem nézem le a végzettséget, de azért nem hinném, hogy pl. egy takarítónő eljönne velem operába, és utána megbeszélhetnék a látottakat-hallottakat. Amúgy nem azzal van a baj, hogy valaki azt választja, aki jobban bejön neki, hanem azzal, ha az illetőnek a saját köreiben senki sem jön be, és felfelé kapaszkodik, mert a másik pénzes, népszerű stb. Nekem is rengeteg átlagos lány/nő tetszett már, és őszintén szólva nem hiszem el, hogy egy átlagos nő sem tudna említeni egyetlen olyan átlagos férfit sem a környezetében, aki tetszene neki. Én pl. átlagosnak tartom magam, nem vagyok férfiszépség, de ronda sem, és a külsőmet sok mindennel tudom ellensúlyozni, csak éppen szinte senki sem akar megismerni. És képtelen vagyok elhinni, hogy hiába jelölök meg x nőt, hiába kezdeményezek, ha nem vagyok elég jó nekik, pedig tényleg nem az instapichák az eseteim. Szóval itt szerintem a női mentalitással is baj van sok esetben, az átlagos nők nagy része sem az átlagos férfiak közül válogat. Sőt, a legtöbbjük el is hiszi, hogy neki alanyi jogon jár a tökéletes férfi, és hogy ő, az egyébként szürke kisegér valójában egy igazi királykisasszony, és majd dörömbölni fog a kapuján a szőke herceg. Nem az a baj, hogy valaki azt választja, aki jobban bejön neki, hanem az, hogy irreálisan elszálltak az emberek igényei, és a legtöbben a valós szintjüknél magasabbra lövik be saját magukat, aztán elhiszik, hogy nekik alanyi jogon jár a tökéletes partner. És ha még az átlagos nőknek is jobban nedvesedik a puncijuk a sármos, gazdag, népszerű Mr. Perfectre, mint Átlag Józsira, akkor mi lesz Átlag Józsival? Akassza fel magát? Vagy adja lejjebb az igényeit, és keresgéljen a lepukkant, tanulatlan, kórosan elhízott nők között?
2021. okt. 20. 10:04
 15/29 anonim válasza:
Egyébként a társkeresős dologban az egyik "legviccesebb" az, hogy a nők nagy része úgy válogat, hogy ők maguk semmibe sem fektetnek energiát. A legtöbben még előfizetni sem hajlandóak, kezdeményezni abszolút nem kezdeményeznek, ha normálisan írsz nekik, még egy kétsoros "Bocs, de nem érdekelsz" elutasítást sem tudnak írni, de azért sírnak, hogy nekik milyen nehéz dolguk van. A másik röhejes dolog az, amikor olyanokat írnak az adatlapjukon, hogy "Varázsolj el" és társaik. Na ja, természetesen mindegyikük királykisasszony, aki megérdemli, hogy őt már az első üzenettel elbűvölje valaki. Másrészt meg egy zsákbamacskáért minek erőltessem meg magam? És ha kiderül, hogy egy szar alakkal állok szemben? Ha majd úgy látom, hogy az illető érdemes arra, hogy jobban odategyem magam, és ő is tesz valamit az ismerkedés sikeréért, akkor oda fogom tenni magam, de látatlanban, elsőre miért tételezzem fel bárkiről is, hogy ezt megérdemli, és miért kellene már az első levelemben udvari bolondként pitiznem egy vadidegennek, akiről azt sem tudom, hogy milyen ember? Azt javaslom neked, hogy ne társkeresőkön próbálkozz, ha lehet, mert egyrészt csak lehúznak anyagilag, másrészt lelkileg is rá fogsz menni a sok kudarcra és elutasításra.
2021. okt. 20. 11:04
 16/29 anonim válasza:

Oh, hát a társkeresők ahol többszörös férfitöbblet van, és felülreprezentáltak az átlagon felüli pasik mert az az alattiaknak nincs önbizalmuk regisztrálni, nem egy életszerű közeg. A legtöbben nem kapcsolatot keresnek ezeken, így más szempontok alapján döntenek. Hangsúlyosabb a külső, és ha tele van jó pasikkal akiknél esélyük is van, mert matchelnek, vagy kapják az üzeneteket akkor persze hogy azt választják. Most te azzal érvelsz, hogy te csak B-t választod mert A hiába jön be jobban, úgysem elérhető. De ha azt látnád elérhető, akkor jó eséllyel A-t választanád. Most attól mert valaki szerinted átlagos nő, még lehet hogy olyan konkurencia jelentkezik nála aki neki szimpatikusabb mint te. Ez is verseny a maga módján, ahol van hogy megelőznek.

Amúgy nem tudom te mit látsz a környezetedben, de azért a nők legtöbbje sem a Mr. Perfecttel van. De ha szerinted minden férfi Mr. Perfect és gazdagabb, jóképűbb, sármosabb, népszerűbb mint te akkor ott valami nem stimmel. Ezen az sem segít hogy a nőkre haragszol miatta.

De ha gondolod te is küldhetsz pár képet mint a kérdező és tudunk tanácsot adni, hogy hogyan tudnád kimaxolni a kinézeted. Ha hiszed, ha nem de privát üzenetben kb. szóról-szóra ugyanazokat a tanácsokat adtam a kérdezőnek mint a 10-es válaszoló. Nem beszéltünk össze, csak egyszerűen nagy vonalakban ugyanazok a benyomások alapján látunk valakit vonzónak.

Sokat segíthet ha egy külső szemlélő, elfogulatlanul, női szemmel ad pár tippet.

2021. okt. 20. 17:30
 17/29 anonim válasza:

#16: Nem tudom, hol olvastál olyat, hogy azt állítottam, hogy minden férfi tökéletes, és hogy jobb nálam. Viszont: a nők is csak ösztönlények, és ugyanúgy, mint a férfiak nagy része, ők is zömmel arra a kb. 10-20% "krémre" hajtanak. Teljesen mindegy, hogy elérhetetlen-e az illető a számukra vagy nem. És az is valós tény, hogy pl. a kérdezőre max. enyhe jóindulattal néztek, de ennyi, viszont ha egy sármos, láthatóan jól futó csávó képét látnátok, akkor 10-ből legalább 8-9 nő már ott áradozna, hogy "Milyen jó pasi vagy" stb. Legfeljebb a nők egy része végül belátja, hogy neki mégse jön össze egy csúcsszuper pasi, ezért megalkuvásból beéri egy kevésbé jóval, de ha most szélsőséges példát akarnék mondani, Steve Buscemi és Chris Hemsworth közül jó eséllyel nem Buscemire fog nyáladzani a nők zöme. Gondolom, a kérdező egyetlen válaszoló nőtől sem kapott nagy áradozásokat, ezzel szemben ha egy jópasi lett volna a kérdező, akkor kb. mindenki rá áhítozna és róla fantáziálna. És ehhez még az sem kell, hogy a jelen kérdést kiíró férfitársamnál vagy esetleg tőlem mindenki szebb-jobb-népszerűbb stb. legyen. A nők nagy része is csak a jópasik után epekedik, max. ha rájön, hogy ez mégse fog neki összejönni, akkor belemegy abba, hogy jöjjön egy átlagos fickó. Mert az ugye senki sem firtatja, hogy egy nő őszinte szerelemből-szeretetből-vonzalomból van-e egy átlagos fickó mellett, vagy azért, mert kénytelen volt megalkudni, hiszen nem jött neki össze egy sokkal jobb.

Amúgy itt egy érdekes cikk (nyilván nem perdöntő jellegű, de elgondolkodtató):

[link]

Kíváncsiságból beírtam két kifejezést (átlagos férfi, illetve jópasi) a gugliba, és képeket kerestem. Őszintén érdekelne, hogy az ott kihozott képtalálatok alapján hány nő csorgatná a nyálát az átlagosakra és hány a jópasikra. Az átlagos férfiaknál is kihozott a gugli sok olyan képtalálatot, ahol a férfi nem ronda, de nem is jópasi. Szerintem még az átlagos nők zöme is csak a jópasik közül mazsolázgatna, bárki bármit mond. Ennyit arról, hogy hiába nem ronda a férfiak döntő többsége sem, a nők nagy része számára szinte láthatatlan.

2021. okt. 20. 18:10
 18/29 anonim válasza:
Ja értem, mindenki rossz mert te sikertelen vagy. Szomorú történet.
2021. okt. 20. 18:22
 19/29 anonim válasza:
#18: Igen, rajtam kívül még elég sok olyan átlagos férfi van, akit kb. szarba sem vesznek. És már korábban is leírtam, hogy én sem vagyok hibátlan, sőt. Viszont semmivel sem cáfoltad meg a fentebb leírt állításaimat, sem azt a nőtársad által írott cikket, amit idéztem. Ha nem akarod megérteni a mondókám lényegét, akkor sajnálom, több szót és energiát nem akarok rád pazarolni, valószínűleg úgyis képtelen lennél felfogni, hogy miről pofázok.
2021. okt. 20. 18:56
 20/29 anonim válasza:
Nem kell megcáfolnom mert ez nem valami tényszerű dolog hanem a frusztrációtól fűtött irreális rögeszméd. Rögeszmékkel nem lehet vitatkozni, és őszintén szólva nem is érdekel :D Én megértem ha így távolról kerülnek a nők, szerintem a legtöbb férfi is. Ami azért elgondolkodtató lehet.
2021. okt. 21. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!