Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ennyire ronda lennék vagy ez...

Ennyire ronda lennék vagy ez teljesen normális férfiként ezeken a társkereső appokon?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, tavaly decemberben 125 kg voltam, de már annyira undorodtam magamtól, hogy muszáj volt változtatnom. 80 kg-ot tűztem ki célnak 185 centimhez, de úgy vagyok vele, hogy talán elég lesz 85-ig mennem, jelenleg 90 kg vagyok, ezt még év végéig le akarom tudni.

Most már az alkatom bőven jó, nincsen nagy hasam, nincsenek lógó csimpánz csöcseim, a tokám is eltűnt, szóval én már egész jónak látom az összképet, főleg ahhoz képest ahonnan indultam.

Úgy voltam vele, hogy idén még nem akarom erőltetni az ismerkedést, előbb el akartam érni a célsúlyomat, aztán elmenni egy fotóshoz csináltatni pár normálisabb képet, de közben készült rólam véletlenül egy vállalhatónak tűnő kép, szóval gondoltam akkor belevágok most, veszíteni való nincsen.

Viszont úgy néz ki, hogy szó szerint senkit sem érdeklek és ötletem sincsen, hogy miért. Egy nagyon nagy hátrány az a kopaszságom, de nem tehetek róla, hamar kezdtem el kopaszodni, szóval inkább ez, mint hogy patkó formában növesszem a hajamat. Ezzel már kapásból a nők legalább felét, de ha reális akarok lenni, akkor a 75%-át kiszűrhetem, mert egy kép alapján úgy is kuka vagyok nekik. Nem tudom eldönteni, hogy ennyire rossz a helyzet férfiként interneten vagy hogy én lennék elfogult magammal és hiába a -35kg így is ótvar ronda lennék? (Utóbbival kapcsolatban ha van itt valaki aki véleményezne, akkor küldök képet)

2021. okt. 18. 20:06
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

tök normális a társkeresőn, hogy nem válaszol senki, amíg nem közelről fotózod a mercikulcsot. elvégre magyarországon vagyunk.

amúgy meg menő vagy, hogy ennyit fogytál.

2021. okt. 27. 22:57
 22/29 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a mert Magyarországon vagyunk dumát. Máshol sem válaszolnak :D
2021. okt. 28. 03:12
 23/29 anonim válasza:
#20: Engem teljesen hidegen hagy, hogy mit gondolsz. Amúgy ott van az a cikk is, amit idéztem, nyilvánvalóan az is csak "frusztrációtól fűtött irreális rögeszme" (amit nem mellesleg egy nőtársad írt, szóval feltehetően ő is "bolond", hozzám hasonlóan). És mondom, tegyél egy kísérletet a nőkkel, kinek a fényképére fognak nyáladzani: Átlag Jóskáéra-e vagy valami csúcsszuper pasiéra. Vagy akár regisztrálhatsz is férfiként társkeresőre, két különböző profillal: egy átlagos kinézetű férfiként meg jópasiként, és meglátod, hogy melyik profilodon fogsz a nőktől téged körbelihegő leveleket kapni (sőt, egyáltalán leveleket kapni). Éppenséggel te hajtod a magadét úgy, hogy az általam javasolt dolgok közül egyet sem próbáltál ki, meg sem kísérelted azt, hogy legalább meggyőződj az állításaim igazság- vagy éppen hamisságtartalmáról, csak engem szólsz le. Ám legyen, de mindez azt bizonyítja, hogy kettőnk közül pontosan te vagy az, aki még csak kísérletet sem tesz arra, hogy legalább megvizsgálja, tényleg hülyeségeket állít-e a másik. De egyébként számos férfitársam számolhat be arról, hogy a különböző társkereső oldalakon mennyire semmibe veszik őket a nők az átlagos külsejük miatt, és még a normális kezdeményezéseikre sem kapnak választ.
2021. okt. 28. 07:55
 24/29 anonim válasza:
hagyjuk már ezt a hagyjuk már ezt dumát
2021. okt. 28. 10:49
 25/29 anonim válasza:

23: Erről van szó, engem is hidegen vagy.

Ha jobb nőt mutatsz a férfiaknak, ők is azt választják arra fognak nyáladzani. Nem fogom "kipróbálni az általad javasolt dolgokat", meg nem érdekel az sem mit okádott oda valaki egy noname oldalra. :D Nekem van reális élettapasztalatom ezen a téren, nem egész nap a pincében masztizom, meg irkálom a regényeket, minden ilyen kérdéshez. Azért sem fogom bizonygatni az igazamat mert az oldalon szerintem pár százan már elmagyarázták miért nem úgy van ahogy megálmodod a dolgokat, nem fogod felfogni akkor sem ha megismétlem őket.

2021. okt. 28. 17:16
 26/29 anonim válasza:

#23, és az eddigi, magát és a többi átlagos pasit sajnáltató válaszoló

Az a probléma, hogy te skatulyákba teszed a nőket és a férfiakat. Csúnya, Jó és Átlagos. De elfelejted, hogy ez teljesen szubjektív. Az, hogy kinek milyen külső jön be, az abszolút egyénfüggő. Persze, van a hosszú lábú, szőke hajú, vékony, karcsú, kék szemű ideál, aki a férfiak 99% ának az álombarátnője. De többségben ők sem azért kezdenek más kinézetű csajokkal randizni, mert belátják, hogy az ilyen nőknél nincs esélyük, hanem mert mások is tetszenek nekik, még az is, akin esetleg van némi felesleg. Mert attól, hogy az általam fent felvázolt lány is bejön nekik, az még nem jelenti azt, hogy mást ne látnának szépnek.

Eszedbe sem jut, hogy egy "jópasi" nem azért van egy "átlagos" lánnyal, mert nincs jobb, hanem mert szereti? Vagy fordítva. És az meg, hogy ki jópasi, és ki átlagos, ízlés kérdése. Például rengeteg lány tartja helyesnek Tom Feltont, pedig szerintem ronda. Vagy a jóbarátokból, Joey a "helyes srác", pedig nekem Chandler sokkal inkább bejön külsőre.

Szóval hagyjuk légyszi ezeket a skatulyákat, és amúgy is, a külső helyett inkább a személyiséget nézd, ha tartós kapcsolatot akarsz.

2022. febr. 22. 18:34
 27/29 anonim válasza:
#26: Mert a többi ember egyáltalán nem skatulyáz be senkit, ugye? Persze bizonyos szinten minden szubjektív, de pont te magad írod le azt, hogy száz lány tart helyesnek valakit, akit kis túlzással kb. te egyedül tartasz rondának. Vagyis ez is azt bizonyítja, hogy a nagy tömegben elvétve akad egy-egy nő, akinek a többség által kevésbé vonzó férfi jön be. Éppen azt igazolod, amiről mi beszélünk: a "tömeg" egy irányba húz, és van néhány olyan nő, aki másképpen gondolkodik. Azaz van egy tömegízlés, hogy ki a "jópasi" és ki nem. Egyébként nyilván nézem a belsőt is, viszont aki azt mondja, hogy számára a külső nem fontos, az hazudik. Valószínűleg te sem tudnál tartós kapcsolatot létesíteni egy számodra ronda férfival, hiába lenne kedves, értelmes, normális. Azt mondjuk még mindig nem értem, hogy ha a nők olyan marhára toleránsak, akkor miért van ennyi átlagos külsejű, normális férfi egyedül, miért panaszkodnak sokan arról, hogy pl. társkeresőkön is szarba sem nézik őket a nők.
2022. febr. 23. 20:04
 28/29 anonim válasza:

Azért, mert a többség csinál valamit, még nem kell mindenkinek utánozni őket. És Igen, van tömegízlés, de ez nem jelenti azt, hogy ezt mindenkinek követnie kéne.

2022. febr. 24. 17:28
 29/29 A kérdező kommentje:

Így az utolsó pár kommenthez egy kis gondolat: A tömegízlést nagyon erősen befolyásolja a szociális média. Gyakorlatilag a pofánkba tolják, hogy hogyan "kéne" kinéznie a nőknek és a férfiaknak. A férfiaknál látok egy nagyon erős elmaradást / semlegességet ezekkel a "trendekkel" kapcsolatban.

Viszont az nagyon gáz, hogy aki ezeknek a képeknek nem felel meg azt jóformán emberszámba sem veszik. A kérdés kiírása óta annyit értem el, hogy decemberben, kb. 1000-2000 lányból (akiket lájkoltam / akiknek írtam valamit) kemény 1-el jött össze 2 randi, aztán ghostingolt. Ha reálisan nézem, akor ő is kb. átlagos volt külsőre, hasonló volt, mint én.

Végig azt éreztem ezeken az appokon, hogy a legjobb próbálkozásaim ellenére sem vagyok elég jó. Hiába adtam le 40 kg súlyfelesleget, kezdtem el dolgozni a stílusomon, mentem el fotóshoz, próbálkoztam különböző kreatív, humorosabb bio-val vagy szintén ilyen + személyre szóló üzenettel, semmi reakció az aktív felhasználóktól. Ha számszerűsíteni kéne, akkor átlag napi 2 órát dolgoztam magamon az elmúlt 365 napban. Annyit értem el vele, hogy végre nem vagyok kövér, életem eddigi legjobb formájában vagyok, de enyhe - közepes izomdiszmorfiám lett.

Igazából én vagyok a hülye, amiért az "értékemet" mások visszajelzésére próbálom alapozni, de ha ettől próbálok eltekinteni, akkor sem változnak meg a körülményeim. Jó érzés mindig azzal szembesülni, hogy nem vagyok "elég jó" másoknak.

2022. febr. 24. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!