Melyik a legjobb társkereső ahol a legtöbb funkció érhető el ingyen és nem csak prémiummal?
Sok társkeresőn elérhető sok funkció, csak limitáltan.
Tehát pl X embernek tudsz írni egy nap alatt stb.
Akkor élből törölném magamat onnan.
Régen én is használtam, talán még fizettem is, de úgy rémlik ingyenesen is használható volt.
Az a baj ezekkel a társkereső oldalakkal hogy tele van kamu és álprofilokkal. Innentől kezdve nem lehet tudni, hogy az aki szimpatikus számodra, egyáltalán egy létező személy-e és nem egy AI által generált fiók vagy akár a társkereső oldal üzemeltetői által fizetett ember. Már évtizedekkel ezelőtt is léteztek olyan társkeresők, amiknél mondjuk 1-2 üzenet ingyen volt, a többiért viszont telefonon már elég komoly SMS díjakat kellett fizetni, ha az ember tovább akart beszélgetni a kiszemelt hölggyel. Így rengeteg olyan nő volt, aki mint valami szexchatnél, csak húzta az ember agyát, a feltett kérdésekre kitérő válaszokat adott és inkább csak ő tett fel kérdéseket. Amikor pedig az ember személyes találkozót akart, vagy csak át akart menni egy másik, ingyenes platfromra, akár e-mailre szintén kitérő választ adott a nőszemély hogy még kicsit ismerkedne előtte. Magam is kipróbáltam ilyeneket, így tapasztalatból írom, csak én 1-2 fizetett üzenet után hagytam az egészet mert egyből leesett a tantusz hogy csak szórakoznak velem. De biztosan volt olyan eset, hogy akár több tízezer forintot is ki tudtak venni az áldozat zsebéből, egy-egy beszélgetés, ismerkedés alkalmával, ami az elejétől kezdve átverés volt.
Hallottam olyat is hogy volt aki befizetett egy társkeresőre és utána nem tudta lemondani a rendszeres, havonta megújuló befizetéseket. És a vége az lett hogy le kellett tiltania a saját bankjánál a kártyáját hogy megszabaduljon a társkereső havi tagságdíjainak a levonásától. Ezt konkrétan az Elittárs társkeresővel kapcsolatosan olvastam. Úgyhogy az ilyen fizetős társkeresőkkel vigyázni kell, nem fizetőset pedig én sem nagyon találtam. Amik hirdetik magukat hogy ingyenesek, az ingyenesség ott is csak addig terjed, hogy esetleg meg tudod nézni mások profiljait, tudsz benne keresni, lehet 1-2 üzenet erejéig tudsz ingyen küldeni üzenetet, de azt hogy ki írt neked, mit írt neked, ki nézte meg a profilodat, azt már csak prémium tagsággal tudod megnézni ami megint csak beetetésnek és lehúzásnak tűnik.
Én úgy másfél éve használtam, de úgy rémlik, a Facebook társkeresője nem volt rossz és ott nincs is fizetős funkció.
A többi közül nekem a Badoo jött be még, de tényleg figyelni kell, fizetés után azonnal letiltani az automatikus megújítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!