Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Társkereső Tinder vs Badoo vs...

Társkereső Tinder vs Badoo vs Bumble. Ki hogyan járt sikerrel?

Figyelt kérdés
ma 09:04
 1/6 A kérdező kommentje:
Három hét - semmi sikerélmény!
ma 09:05
 2/6 anonim válasza:
ma 09:29
 3/6 anonim válasza:
A Tindert néhány hónapja használom, a Badoo-t pár éve. Néhány matchnél és rövid beszélgetésnél több eddig sehol sem jött össze. A társkeresők csak a jópasiknak lettek kitalálva, átlagos férfiként esélytelen vagy, és csak rombolódik az önbizalmad, önértékelésed.
ma 09:46
 4/6 anonim válasza:
Hàrom hét? 🤣🤣🤣🤣 3 év alatt 1 kapcsolat jött össze meg 5-6 randi amiből nem magyon lett semmi csak csók max😃 Ahogy ìrjàk àtlagos pasiként nemsok esélyed van
ma 09:52
 5/6 anonim válasza:
#4: Akkor te már szinte sikeresnek számítasz. :D Már az is nagy szó, ha legalább randikig eljutsz. Nekem már hányingerem van ettől az egésztől, az átlagos nők is csak a legjobb pasikra hajtanak. Hiába jelölöm meg őket, 99%-ban semmi reakció, pedig pl. ha Badoo-n megnéz valaki, akkor értesítést kapok, tehát ha én megnézek valakit, akkor valószínűleg neki is kell kapnia. Ha el is indul valami beszélgetés, a többségük csak figyelmet/szórakoztatást akar kapni, és rövid idő alatt el is tűnnek. Viszont ha olyan helyen laksz/dolgozol, ahol nincsenek ismerkedési lehetőségek, akkor csak a net maradna. Szóval ez a 22-es csapdája, faluban vagy kisvárosban élő/dolgozó átlagos férfiként gyakorlatilag lemondhatsz a pártalálásról. A 3-as vagyok.
ma 10:13
 6/6 Kedves Vezető válasza:

Mindegyik hasonló:

Aranyásók keresik a párjukat, tartalékost, insta követőket, növelik az önbizalmukat a való életen kívül is.

A férfiak ezért is fizetnek.

Mindegyik társkereső app fizetős előnyöket kínál, melyekkel látszólag könnyebben találsz párt.

De, mint mondottam, kereslet, kínálat nem igazán van összhangban.

Nehéz ma a társkeresés férfiként, túlkínálat van.

Néha olyan érzésem van, mintha maguk a Nők is egy szolgáltatást nyújtanának, a puszta Nő mivoltukkal, és ezzel tisztában vannak.

Ezért keresnek ellenszolgáltatást, és nem nagyon látom az igazi, érdeklődős, megnyílós társkeresést ma.

Tisztelettel a kivételeknek.

ma 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!