Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Társkereső Tinder vs Badoo vs...

Társkereső Tinder vs Badoo vs Bumble. Ki hogyan járt sikerrel?

Figyelt kérdés
nov. 1. 09:04
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim válasza:

Mindenhol volt minden

24F

nov. 1. 12:05
 12/55 A kérdező kommentje:

A háborúk majd segítenek az arányokat javítani. Már arra tart a világ amúgyis. Ukrajnában például alig maradnak lassan a férfiak.

Komolyan, inkább abba fektetek be energiát, hogyan kell a fegyvereket kezelni, mint a randizásokra pazaroljam az időmet és szorakoztassam az elszállt nőket.

nov. 1. 12:25
 13/55 anonim válasza:
#9: "A romantika, kedvesség, klasszikus Férfi-Női szerepek tűntek el ." És ebben nagyrészt a nők és a feminizmus a hibásak. A nők nem akartak a régi elvek szerint élni, modernitást követeltek, csakhogy a fürdővízzel együtt a gyereket is kiöntötték az ablakon. Követelték, hogy a hagyományos nemi szerepeket el kell felejteni, azok már semmit sem érnek, közben meg ajvékolnak, hogy a mai férfiak miért nem tudnak udvarolni. (Az más kérdés, hogy miközben hisztiznek, hogy a hagyományos nemi szerepek elavultak, sok mindent elvárnak tőled/tőlünk, csak azért, mert ez vagy az a férfi "kötelessége", pl. a kezdeményezés. Szóval akkor hogy is van ez a "nemi szerepek" dolog?) És hát az az igazság, hogy egyre kevesebb az olyan nő is, akinek érdemes lenne udvarolni, a többség csak lealacsonyítja magát, teleszemeteli a neten a félpucér fotóival, illetve csak a luxusnyaralásokról meg a konditermekről tud posztolni. A nőket túlságosan is piedesztálra emeltük, már gyerekkoruktól kezdve hozzászoknak a hercegnős attitűdhöz, megszokják a sok hízelgést, figyelmet, így aztán nem is társat akarnak keresni, hanem csak kúrólájkokat, simpelést, hízelgést bezsebelni. És azt élvezik, ha minél több férfi figyel rájuk, így nem is akarnak elköteleződni. Borzasztóan irreálissá és torzzá váltak a női énképek és elvárások, egy átlagos nő is csak a férfiak felső 10%-át hajlandó észrevenni. Amíg egy férfi számára egy átlagos nő tényleg az átlagosat jelenti, addig egy nő számára az átlagos férfi legalább Chris Hemsworth szintjén van, és szerintem azt képzelik, hogy az átlagos férfi legalább 180 centi magas, szálkásra gyúrt, borostás, tökéletes mosolyú, humoros, népszerű, tehetős stb.
nov. 1. 12:41
 14/55 anonim válasza:
úgy hogy egyikre se regisztráltam
nov. 1. 12:48
 15/55 anonim válasza:
#12: Már ha egyáltalán eljutsz a randikig, de 99%-ban még egy beszélgetést sem tudsz összehozni. Szerintem inkább a nők gondolkodásán kellene alakítani, mert úgy gondolom, hogy ha kevesebb férfi lenne, attól még nem lennének kevésbé válogatósak a nők. Csak a szájuk nagy, hogy ők nem olyanok, nekik nincsenek nagy igényeik, nekik elég egy átlagos pasi, de ha te átlagos pasiként ott vagy az orruk előtt, akkor a zömük úgyis talál valami indokot, ami miatt nem vagy elég jó nekik. És nem arról van szó, hogy hordóhasad van, vagy hogy több füled van, mint fogad, hanem valami apró szarságba kötnek bele, és EGYETLEN vélt vagy valós apró hiányosságod miatt már ejtenek is.
nov. 1. 12:59
 16/55 Kedves Vezető válasza:

13, pontosan.

Pedig azért az emberiség történetében elég sokáig jók voltak a klasszikus szerepek.

Most nekik minden jár, mert Nők.

És van is többletkereslet rájuk, kérdező, itt is körülnézhetsz, milyen ismerkedési, kereslet-kínálat arányok vannak akár.

nov. 1. 13:43
 17/55 anonim válasza:
A nök nagyon magasra teszik a mércét! Ha nem vagy milliomos akkor nincs p@nci! Mindegyik tökéletesnek képzeli magát, és tökéletes partnert keres. Tökéletes ember nincs! A kúlső és belső hibáinkal együtt kellene elfogadni a partnerünket! Ha nem iszol, dolgozol, nem vagy agresszív, relatíve normális vagy, esélyed akkor sincs!
nov. 1. 15:20
 18/55 Kedves Vezető válasza:

Ja, kitágult a világ, nem az van mint 20 éve, hogy el kellett menniük a Nőknek us Disco-ba, stb, vagy akár kocsmába, de igazából könyvtárba, videótékában, bárhol tudtál ismerkedni.

Az internet által már nincs távolság sem, a Nő meg oda fog menni ahol a tökéletes nek hitt választottja van.

Hát, hosszan lehetne erről beszélni, de ez van, és az irány is egyre jobban a mostani.

Csak nézzétek neg a Facebookon egy átlag csajnak a profilját, van mondjuk 1000 ismerőse, direkt keveset írtam.

Tegyük fel szakít, kiírja hogy

"egyedülálló".

Már 100 tartalékos ráír hogy mi a helyzet, stb.

És mondom, direkt keveset írtam, és akkor ki sem mozdult, nem ment fel 1 Appra sem.😁

nov. 1. 16:00
 19/55 Ignác85 válasza:
Én a Badón találtam rá a feleségemre annó 10 éve! Azóta is tökéletes minden.S van egy 8 éves leánygyermekünk is. 😀
nov. 1. 17:38
 20/55 anonim válasza:
#16: Én is próbálkoztam ismerkedni itt is, de katasztrófa. A többség csak szórakoztatást várt volna el, a maradék meg zömmel lelépett vagy lepattintott. Ha felvetettem, hogy találkozzunk, rögtön eltűntek, vagy jött a húzódozás, nehogy már ki kelljen mozdulniuk a komfortzónájukból. Pedig nem egy olyan emberrel beszéltem itt is, aki csak picsogott, hogy ő nem kell senkinek, rá soha egyetlen pasi sem figyel fel, ő milyen magányos stb.
nov. 1. 17:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!