Társkereső Tinder vs Badoo vs Bumble. Ki hogyan járt sikerrel?
#49: Te hazudtoltad meg saját magadat, az egyik mondatodban azt írtad, hogy a nőknek milyen jó egyedül, utána meg kiderül, hogy neked is van pasid. Szóval a kettő üti egymást.
Nem tudom, honnan szeded, hogy a nők csak cselédek, rengeteg nő segge ki van nyalva, hurcolják őket kocsival, viszik őket étterembe, utazásokra, de még egy átlag pasi is képes arra, hogy kivegye a részét a házimunkából, a gyereknevelésből stb. Még egyszer mondom, az, hogy te az ismerősi körödben elbaszott kapcsolatokkal szembesülsz (már ha tényleg vannak konkrét tapasztalataid, nem pedig a barátnőid rinyálásának hiszel, akik sírnak, hogy nekik milyen rossz, csak mert a pasi nem biztosít nekik luxuséletet, és nincs még fényesebbre nyalva a valaguk, mint amennyire van), az csak azt jelenti, hogy az ismerősi körödben élő nők szarul választottak. Ez pedig csak és kizárólag az ő hibájuk.
Részemről ennyi, úgyis csak a szart fogod észrevenni, mert csak erre vagy hajlandó.
#28 vagyok. Folytatva a Badoo-val kapcsolatos tapasztalataimat. Ahogy írtam, két hét alatt csak egy match-em sikerült és ahogy most kiderült (írtam az ügyfélszolgálatnak közben) fake account volt. Nem ér sokat az általuk reklámozott "photo verification" funkció, hisz akkor is átmennek a szűrőjükön a kumu profilok. Vagy direkt átengednek egy-kettőt, hogy extra profitot generáljanak, hisz a match után azonnal felkínálnak fizetős kényelmi funkciókat, szóval vigyázzatok, csak ésszel fizessetek. Berakom ide is az ügyfélszolgálat hosszú válaszát:
Thanks for getting back in touch.
We work incredibly hard to maintain our community of safety and authenticity. I'm so sorry to know this may not have been your experience.
Rest assured, we've located the account in question and have removed it from Bumble.
We absolutely don't condone anyone who doesn't represent themselves authentically on our platform. We hope you know that our team is always available to investigate these rare instances.
I also wanted to reassure you that here at Badoo, we're doing everything we can to foster a kind and understanding community. We'd never knowingly allow anyone to remain on our platform who isn't genuine.
Please know we have a team of agents working 24/7 to investigate suspicious profiles and proactively remove any accounts that may not adhere to our guidelines.
There's also a Block & Report feature on every profile, so you can report a concerning account to us, and we can look into it right away.
Your safety is of the utmost importance to us. Please head to the link below for more tips on how to stay safe while using Badoo.
Thank you for your understanding.
Badoo Member Support
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!