Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Társkereső Tinder vs Badoo vs...

Társkereső Tinder vs Badoo vs Bumble. Ki hogyan járt sikerrel?

Figyelt kérdés
nov. 1. 09:04
1 2 3 4 5 6
 21/55 Kedves Vezető válasza:

Jahhh.

Ez ilyen..

nov. 1. 18:37
 22/55 anonim válasza:
Ha egy nő az átlagnál jobban néz ki, akkor esélyes, hogy nem párkeresési szándékkal van fenn a társkeresőkön. A maradék meg vagy tucatnő (vagy tetovált, vagy tükörszelfis, konditermes, luxusnyaralásos képekkel van ott), vagy csúnyácska/kövér, de még az átlagosak is fenn hordják az orrukat. Megesett, hogy egy egyedülálló anyukának írtam, de még csak válaszra sem méltatott, sőt, csak egy rendszerüzenetet kaptam, hogy "X. Y. nem akar veled beszélgetni", pedig udvariasan, érdeklődő módon írtam neki. Undorodom ettől az egésztől, az önmaguktól elszállt nőktől, a feleslegesen lefutott köröktől, attól, hogy újra és újra megpróbálom tolerálni egy-egy újabb ember igényeit, szeszélyeit, megpróbálok megfelelni nekik, de engem sosem akar elfogadni senki.
nov. 1. 18:38
 23/55 Kedves Vezető válasza:

És a rendszer még támogatja is a "leválasztás" opcióval mondjuk hogy kedvesen elbeszélgetsz valakivel, órákig, tegyük fel mosolyogsz, látszólag Ő is jól érzi magát, majd egy random témánál eltűnik.

Te meg találgatsz hogy miért, aztán ja, elmegy a kedved az egésztől.

Én találtam már nemrég egy átlagosan szép Nőt, semmi pucsítás, meg ilyenek, matcheltünk, Ráírok hogy igazán meglepett, kérdi mivel', mondom hogy olyan empatikus, kedves tekintete van, válasz:

"Mindenki ezt mondja"

Én:

"Most már mindent értek, sok sikert!" 😁

nov. 1. 18:55
 24/55 anonim válasza:
#23 Kész csoda hogy visszaìrt :D Màr annak is kell örülni manapság
nov. 1. 19:09
 25/55 Kedves Vezető válasza:
Igen, megtisztelt❤️😃
nov. 1. 19:22
 26/55 anonim válasza:
#24: Sőt, már az is csoda, hogy egyáltalán matcheltek. Ha egy férfi átlagosan néz ki, már akkor is összeteheti a két kezét, ha egy matchet össze tud hozni.
nov. 1. 19:32
 27/55 anonim válasza:
#23: Tényleg azt érzem, hogy manapság a nőknek minden baj. Ha bókolni próbálsz, már nem tudsz rájuk hatni, mert naponta százszám kapják a bókokat, simpeléseket. Ha érdeklődő vagy, akkor az a baj, hogy mit faggatózol, olyan vagy, mint egy vallatótiszt. Ha kicsit pikánsabb témákat hozol fel, akkor mocskos disznó vagy, ha viszont csak általánosabb dolgokról beszélgetsz, akkor unalmas vagy. És tényleg az a legrosszabb, hogy lelépnek, sokszor szó nélkül, te meg nem érted, hogy mi volt a baj, ráadásul ott van a sok befektetett időd és energiád is. Aztán kezdheted megint a felesleges körök lefutását, kezdhetsz megismerni egy új embert, megint előveszed a sablonos témákat (hobbik, munka, család stb.), hogy aztán az az ember is eltűnjön egyik napról a másikra. Számtalanszor tapasztaltam már ilyet, hogy elbeszélgettünk, még a másik is mutatott valamennyi érdeklődést, aztán egyszer csak nem válaszolt, vagy akár azt is láttam, hogy tiltott/törölt (pl. Fb-on). Nem értem, hogy ilyenkor mi játszódik le az ilyenek fejében. Baromi idegesítő és lelombozó ez a rengeteg elpazarolt energia és idő, a másik megismerésére és elfogadására tett sok kudarcos kísérlet, és az a baj, hogy mindenütt ez fogad, társkeresőkön is, netes fórumokon is. Mondjuk szerintem már egy matchet is borzasztó nehéz összehozni, de ha sikerül is, abban sincs köszönet. Egyébként egyszer jó lenne felszólítani a nőket, hogy linkeljenek már be képeket szerintük átlagos férfiakról. Kíváncsi lennék, hogy milyen képek jönnének, szerintem vagy 90%-ban tökéletes mosolyú, magas, szálkás plakátfiúkról jönnének fotók.
nov. 1. 19:46
 28/55 A kérdező kommentje:

#23-24. Osztom a további tapasztalatokat (kb. 3 hete appozom - big 3). Összematcheltünk a Badoo-nál egy lánnyal. Reggel írt két szót "mi ujság", visszaírtam, azóta csend van, este 8 (szerintem egy normális csaj nem írna két szót, aztán eltűnik a semmibe). De, megjelent rögtön egy üzi, hogy ha látni szeretném, hogy elolvasta-e az üzenetemet, vennem kell 50 credits legalább 1,5 eFtért. Biztos, hogy kamu a profilja, egy kiba..ott bot van mögötte egy fotóval és a Badoo rá akar venni a vásárlásra. Ugyanez történik a like-okkal - volt pár, aztán eltünt az egyik, de direkt vártam, nem akartam fizetni azért, hogy lássam, ki lájkolt. Mocskos pézéhes banda, akik az emberi érzelmekkel játszanak és kihasználják az ember gyengességeit, alapösztöneit. Csak okosan hasznájátok ezeket az egykarú rabló appokat!!!

Most, hogy az AI is végezheti helyettük a piszkos munkát, biztos nevetnek a markukba, hogy a felhasználók 95 százaléka mekkora barmok, hogy belemennek ezekbe a hülye játékokba.

nov. 1. 19:51
 29/55 anonim válasza:
#28: Sajnos ez van, a társkeresők nagy része pénzlehúzás. Tinderen ugyanez megy, több hónap alatt kb. 3-4 matchem volt csak, de nyár óta már ott sincs semmi. Ha én megjelölök valakit, semmi, de rendszeresen jön értesítés, hogy valaki engem lájkolt, és fizessek azért, ha látni akarom az illető profilját. Szerinted mennyi az esélye annak, hogy nők sorozatosan lájkoljanak engem, ha amúgy meg hónapok óta egyetlen matchem sincs azokkal, akiket én megjelöltem (pedig nem topmodellekre hajtok)? Szexpartnerkeresőn is belefutottam ilyen szituba. Jelölgettem csajokat, üzeneteket küldtem, de kb. semmi. Letelt az egy hónap előfizetés, hagytam az egészet, aztán jött egy-két üzenet, hogy ez meg az a csaj üzenetet küldött nekem, szeretne hozzáférni a privát képeimhez stb. Gondoltam, az a 2000 forint nem vág földhöz, újra előfizettem egy hónapra. Írtam az illetőknek, de persze választ már nem kaptam. Lehúzás az egész, undorító, hogy gátlástalanul képesek hülyének nézni az embert. És nem tehetsz ez ellen semmit, mert egyrészt nem tudod bebizonyítani, hogy átverés áldozata lettél, másrészt azt mondják, hogy akkor ne használd az appot, és kész. Sajnos ezek a cégek bármit megtehetnek büntetlenül.
nov. 1. 20:08
 30/55 anonim válasza:
Megfigyelem hogy akkor amikor tényleg likolnegy csaj akkor megjelenik hogy tetszettél valakinek és ha tudsz szivezni akkor ob 4-5 húzás után matcheltek..ha nem ìgy van akkor kamu likod volt. Remélem segìtettem a sosrstársaknak 😉😃
nov. 1. 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!