Társkereső Tinder vs Badoo vs Bumble. Ki hogyan járt sikerrel?
Jahhh.
Ez ilyen..
És a rendszer még támogatja is a "leválasztás" opcióval mondjuk hogy kedvesen elbeszélgetsz valakivel, órákig, tegyük fel mosolyogsz, látszólag Ő is jól érzi magát, majd egy random témánál eltűnik.
Te meg találgatsz hogy miért, aztán ja, elmegy a kedved az egésztől.
Én találtam már nemrég egy átlagosan szép Nőt, semmi pucsítás, meg ilyenek, matcheltünk, Ráírok hogy igazán meglepett, kérdi mivel', mondom hogy olyan empatikus, kedves tekintete van, válasz:
"Mindenki ezt mondja"
Én:
"Most már mindent értek, sok sikert!" 😁
#23-24. Osztom a további tapasztalatokat (kb. 3 hete appozom - big 3). Összematcheltünk a Badoo-nál egy lánnyal. Reggel írt két szót "mi ujság", visszaírtam, azóta csend van, este 8 (szerintem egy normális csaj nem írna két szót, aztán eltűnik a semmibe). De, megjelent rögtön egy üzi, hogy ha látni szeretném, hogy elolvasta-e az üzenetemet, vennem kell 50 credits legalább 1,5 eFtért. Biztos, hogy kamu a profilja, egy kiba..ott bot van mögötte egy fotóval és a Badoo rá akar venni a vásárlásra. Ugyanez történik a like-okkal - volt pár, aztán eltünt az egyik, de direkt vártam, nem akartam fizetni azért, hogy lássam, ki lájkolt. Mocskos pézéhes banda, akik az emberi érzelmekkel játszanak és kihasználják az ember gyengességeit, alapösztöneit. Csak okosan hasznájátok ezeket az egykarú rabló appokat!!!
Most, hogy az AI is végezheti helyettük a piszkos munkát, biztos nevetnek a markukba, hogy a felhasználók 95 százaléka mekkora barmok, hogy belemennek ezekbe a hülye játékokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!