Társkereső Tinder vs Badoo vs Bumble. Ki hogyan járt sikerrel?
2,5 éve vagyok független, ez alatt tinderrel és Facebook társkeresőről sikerült nőt szereznem, inkább csak alkalmi jellegű volt, azt kerestem. De tény hogy a többség nem válaszol
A Badoo szerintem halott.
A bumble is nagy lehúzás volt, 2 hónapot voltam fenn, egy értelmes match volt, de azt én f.szkodtam el.
Átlagos vagyok, nagyjából igyekszem személyre szabott szöveget írni nekik. Nem mindenkit húztam jobbra
Badoo 1 hét- 4 találkozó - 1 utána eltűnt, nem is volt jó vele - egyet elküldtem - egy túl lassan vette a lapot - egy pedig az első találkozónkon elrabolta a szívem. Én meg az övét. Határozott volt, tudta akar-e többet vagy sem. De nő vagyok, szóval állítólag könnyű. Hát nem. Botlottam bele ott elmebajosba, aki azonnal birtokolni akart.
Régebben, 2018ban is voltam fent, exem szinten badooról volt. De ő meg problémás volt.
Tudod te hogy mennyi aberrált is volt ezek között? Rohadtul nem. Valahol simán kiugrasztottam a nyulat a bokorból. Meg ti inkább mentek dgásra és azt is szűrni kell nekünk nagyon erősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!