Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Társkereső Tinder vs Badoo vs...

Társkereső Tinder vs Badoo vs Bumble. Ki hogyan járt sikerrel?

Figyelt kérdés
nov. 1. 09:04
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
#29-30.Nem a nagy része, hanem a összes társkereső nagy átba...ás!!! Ez hihetetlen!!!! Remélem a csajok és olvassák ezt és végre észbe kapnak és a realitásban kezdenek élni.
nov. 1. 21:27
 32/55 anonim válasza:
#31: Most őszintén: ha te folyamatosan kapnád a sok figyelmet, hízelgést, lájkot stb., akkor ragaszkodnál a realitásokhoz?
nov. 1. 22:23
 33/55 A kérdező kommentje:
#31. Eleve nincs is arra szükségem. Nem érdekelnek a lájkok, stb. Tudatában vagyok mit érek én és tudom saját magamat értékelni. De értem, mire szeretnél kilyukadni és abban igazad van, hogy vannak olyan egyedek, akiknek folyamatos megerősítést kell kapniuk a külső világtól és nem elégszenek meg saját magukkal. Ezt a tudatlanságnak hívják.
nov. 1. 23:35
 34/55 A kérdező kommentje:
Bocsi, neked, a 32-nek válaszolok.
nov. 1. 23:36
 35/55 anonim válasza:

2,5 éve vagyok független, ez alatt tinderrel és Facebook társkeresőről sikerült nőt szereznem, inkább csak alkalmi jellegű volt, azt kerestem. De tény hogy a többség nem válaszol

A Badoo szerintem halott.

A bumble is nagy lehúzás volt, 2 hónapot voltam fenn, egy értelmes match volt, de azt én f.szkodtam el.

Átlagos vagyok, nagyjából igyekszem személyre szabott szöveget írni nekik. Nem mindenkit húztam jobbra

nov. 2. 04:52
 36/55 anonim válasza:
#33: Értem a hozzáállásodat, de szerintem a legtöbb embert beszippantja az a világ, ahol folyamatosan figyelmet, hízelgést, bókokat, lájkokat kap. Ezt nem feltétlenül tudatlanságnak mondanám, hiszen szerintem kb. mindenkinek jólesik az, ha odafigyelnek rá, és valószínűleg mindenkinek jó érzés, ha bókokat, elismerést kap. Az már más kérdés, hogy ki mennyit kap ezekből, és hogy mennyire szalad el vele a ló. Én úgy gondolom, hogy ha valaki rendszeresen és nagy dózisban kapja meg ezeket a dolgokat, akkor egy idő után jó eséllyel válik belőle "függő". Ráadásul a mai nők már eleve olyan neveltetést kapnak, hogy királylánynak képzelik magukat, "te vagy az én hercegnőm" - mondja nekik apuci és anyuci, "jaj, de szépséges vagy" - írják nekik a közösségi oldalakon mindenféle emberek, szóval ők ebben az álomvilágban nőnek fel, így nem csoda, hogy elhiszik magukról, hogy ők a legszebbek, legjobbak stb., és hogy nekik ebből fakadóan bármihez joguk van.
nov. 2. 17:36
 37/55 anonim válasza:

Badoo 1 hét- 4 találkozó - 1 utána eltűnt, nem is volt jó vele - egyet elküldtem - egy túl lassan vette a lapot - egy pedig az első találkozónkon elrabolta a szívem. Én meg az övét. Határozott volt, tudta akar-e többet vagy sem. De nő vagyok, szóval állítólag könnyű. Hát nem. Botlottam bele ott elmebajosba, aki azonnal birtokolni akart.

Régebben, 2018ban is voltam fent, exem szinten badooról volt. De ő meg problémás volt.

nov. 2. 18:29
 38/55 anonim válasza:
#37 na ez az. 1 hét alatt 4 talàlkozó XD. Nők más dimenzióban mozognak
nov. 2. 18:45
 39/55 anonim válasza:
#37: "De nő vagyok, szóval állítólag könnyű. Hát nem." Pedig de. Már eleve azzal könnyebb a helyzeted, hogy 1 hét alatt 4 randit össze tudtál hozni, míg a férfiak többségének 1 hét alatt jó eséllyel még csak egy viszontválasz sem jut. (És később sem.) Szóval egy nő válogathat a sok jelentkező közül, ami már eleve bizonyos könnyebbség. És utána is jóval könnyebb egy nőnek, hiszen a férfi "kötelessége" a randi megszervezése, a randi helyszínére való elutazás, a költségek állása stb., a nőnek kb. semmit sem kell beletennie az egészbe.
nov. 2. 19:07
 40/55 anonim válasza:

Tudod te hogy mennyi aberrált is volt ezek között? Rohadtul nem. Valahol simán kiugrasztottam a nyulat a bokorból. Meg ti inkább mentek dgásra és azt is szűrni kell nekünk nagyon erősen.

nov. 2. 19:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!