Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek miért nem dobja...

Szerintetek miért nem dobja fel a profilomat a facebook társkereső a nőknek? Néhány nap alatt egyetlen kedvelést sem kaptam. Teljesen kitöltöttem az adatlapot, mindent engedélyeztem, mégis mit kéne még tennem, hogy látható legyen a profil?

Figyelt kérdés

dec. 29. 14:04
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Én ismerkednék veled ha gondolod..merre felé laksz? :)
dec. 29. 14:18
 2/21 anonim válasza:
Kérdező, a társkeresőkön egyértelműen férfi többlet van, így valamivel nagyon ki kell tűnni a férfiak tömegéből, hogy valakinek felkeltsd az érdeklődését. Pár nap pedig nem sok idő, lehet heteknek vagy akár hónapoknak kell eltelnie hogy valakitől kedvelést, like-ot kapj. Sok esetben pedig, aki kedvelni is fog, azok nem a 20-as, 30-as éveiben járó fiatal nők lesznek, hanem az 50-60 év közötti, duci kövér nők, úgyhogy ezen se lepődj meg.
dec. 29. 14:32
 3/21 A kérdező kommentje:
nekem ez nagyon furcsa. Nyilván nem 50 like-ra számítottam két nap alatt, de az, hogy egyetlen egy se legyen... Rengeteg női profil van, az lehet, hogy csomó halott, régiek, nem használják őket, de úgy látom, hogy vannak új nők is. Szerintem az algoritmussal lehet valami baj, maga a felület is kissé gagyinak tűnik nekem.
dec. 29. 14:40
 4/21 anonim válasza:

Lehetséges hogy sok nő profilja nem valós, vagyis már nem keres társat, csak nem törölte ki magát, szórakozni jár fel és hasonlóak. Illetőleg ahogy írtam ha nem tudod felhívni magadra a figyelmet, pl. rendkívül jóképű vagy, esetleg nagyon frappáns bemutatkozást írtál magadról és emellett külsőre is viszonylag jóképű vagy, olyan fotóid vannak feltöltve, amik azt sugallják hogy jó kereső állásod van, az átlagnál nagyobb fizetéssel stb. akkor nem sok nő fog like-olni.

Persze ettől függetlenül az algoritmuson is lehet hogy úgy mahináltak, bár ez inkább a fizetős társkereső oldalakra, mint a Tinder és a hasonló jellemző. Ha előfizetsz jobban ki leszel emelve, többen látnak stb. Tudtommal a facebook teljesen ingyenes és semmilyen fizetős opciója nincs, így nincs értelme az algoritmusokkal sem babrálni.

dec. 29. 14:55
 5/21 A kérdező kommentje:
Viszonylag jóképű vagyok, bár nem írtam semmi figyelemfelkeltő bemutatkozást és nincsenek olyan képeim se, ami a jól kereső állást sugározná. Lehet én bénáztam, hogy még mindig hiányzik valami hozzáférési engedély vagy beállítás az adatlapon, hogy láthatóvá váljak.
dec. 29. 15:04
 6/21 anonim válasza:
Ezek szerint nem vagy jó pasi.
dec. 29. 15:19
 7/21 A kérdező kommentje:
ha bent van a rendszerben és kidobja a profilomat, akkor ezek szerint tényleg nem. :D Eddig azért nem ilyen tapasztalataim voltak... Csak ezért írtam ki a kérdést.
dec. 29. 15:31
 8/21 anonim válasza:

#5 ezeket csak példának hoztam, más dolgokkal is felhívhatja egy férfi egy nő figyelmét. Csak talán leginkább ezek a leggyakoribb dolgok amiket említettem. De ezen kívül lehetnek más dolgok is. Minden nő más kicsit, így mindenkinek más-más dolgok tetszenek és más-más dolgot preferál és tart fontosnak.

Talán az a legjobb tanács, hogy itt is add önmagad, ne görcsölj rá, próbálj meg amennyire lehet természetes lenni, olyan fotókat feltölteni amik a legjobban kifejezik azt, hogy ki vagy, milyen vagy, mit szeretsz.

dec. 29. 15:39
 9/21 anonim válasza:

A facebook társkereső valakinél bugos.

Én írtam is ki ugyanilyen kérdést egyszer

Ugyanígy 0 likeom volt, pedig megcsináltam kb mindent. Úgy hogy tinderen 56 likeom volt 2 nap alatt:D

dec. 29. 16:19
 10/21 A kérdező kommentje:
na erről beszélek... és te hogy oldottad meg?
dec. 29. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!