Szerintetek miért nem dobja fel a profilomat a facebook társkereső a nőknek? Néhány nap alatt egyetlen kedvelést sem kaptam. Teljesen kitöltöttem az adatlapot, mindent engedélyeztem, mégis mit kéne még tennem, hogy látható legyen a profil?
Lehetséges hogy sok nő profilja nem valós, vagyis már nem keres társat, csak nem törölte ki magát, szórakozni jár fel és hasonlóak. Illetőleg ahogy írtam ha nem tudod felhívni magadra a figyelmet, pl. rendkívül jóképű vagy, esetleg nagyon frappáns bemutatkozást írtál magadról és emellett külsőre is viszonylag jóképű vagy, olyan fotóid vannak feltöltve, amik azt sugallják hogy jó kereső állásod van, az átlagnál nagyobb fizetéssel stb. akkor nem sok nő fog like-olni.
Persze ettől függetlenül az algoritmuson is lehet hogy úgy mahináltak, bár ez inkább a fizetős társkereső oldalakra, mint a Tinder és a hasonló jellemző. Ha előfizetsz jobban ki leszel emelve, többen látnak stb. Tudtommal a facebook teljesen ingyenes és semmilyen fizetős opciója nincs, így nincs értelme az algoritmusokkal sem babrálni.
#5 ezeket csak példának hoztam, más dolgokkal is felhívhatja egy férfi egy nő figyelmét. Csak talán leginkább ezek a leggyakoribb dolgok amiket említettem. De ezen kívül lehetnek más dolgok is. Minden nő más kicsit, így mindenkinek más-más dolgok tetszenek és más-más dolgot preferál és tart fontosnak.
Talán az a legjobb tanács, hogy itt is add önmagad, ne görcsölj rá, próbálj meg amennyire lehet természetes lenni, olyan fotókat feltölteni amik a legjobban kifejezik azt, hogy ki vagy, milyen vagy, mit szeretsz.
A facebook társkereső valakinél bugos.
Én írtam is ki ugyanilyen kérdést egyszer
Ugyanígy 0 likeom volt, pedig megcsináltam kb mindent. Úgy hogy tinderen 56 likeom volt 2 nap alatt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!