Szerintetek miért nem dobja fel a profilomat a facebook társkereső a nőknek? Néhány nap alatt egyetlen kedvelést sem kaptam. Teljesen kitöltöttem az adatlapot, mindent engedélyeztem, mégis mit kéne még tennem, hogy látható legyen a profil?
Sehogy, töröltem
Egyrészt nem fizettem elő soha, másrészt nem flexelésből írtam hanem csak viszonyításképp hogy nyilvánvalóan valami nem működik mert ilyen különbség lehetetlen, harmadrészt a legtöbb férfinak töredék ennyi likeja van szóval akkor valami csak nem stimmel ezzel az elmélettel
#13 ha nem fizettél elő a Tinderen akkor lehet akármennyi like-od, nem fogod látni még azt sem, hogy ki like-olt és a kapcsolatot sem tudod felvenni velük mivel visszalike-olni sem enged ingyenesen. Akkor így mi értelme az egésznek?
A facebook társkeresője teljesen ingyenes, a Tinder meg fizetős. Bár tény, a facebook társkeresője is nagyjából annyit tud mint egy ingyenes Tinder. De akkor is a Facebook társkeresőnek nem ugyanaz a célja mint a Tinder társkeresőnek. Az utóbbinak konkrétan a pénz szerzése, minél több előfizető becsápítása. Így közel sem biztos, hogy a két társkereső algoritmusa ugyanúgy lenne beállítva. A Tinderen nagyjából annyi az ingyenes hogy regisztrálhatsz, kitöltheted a profilodat, nézegethetsz, like-olhatsz embereket, mások is látnak és like-olhatnak téged és kb. ennyi. Beetetés, semmi más. Ahhoz hogy bármi érdemit tudj csinálni rajta, elő kell fizetni, ezért nem ér sokat az egész. Bár ha van közös like, vagyis egyezés, lehet hogy az ilyen személyekkel már ingyenesen is lehet beszélgetni, ezt nem tudom. De hogy másoknak nem tudsz írni az biztos.
Tulajdonképpen minek írsz róla ha soha nem is használtad?
Matchelés után természetesen ingyen lehet beszélgetni
Nekem volt több randim is onnan, plusz rengeteg matchem akikkel beszéltem és jópár akikkel nem
#15 Ki mondta hogy nem használom? Használom én is. Nekem igaz csak 2 like-om lett a pár nap alatt de különösebben nem érdekel, mivel ha 52 vagy 102 lenne vagy 502, azzal sem mennék semmire, mivel még azt sem látom ki like-olt és visszalike-olni sem tudom, valamint írni sem tudok nekik. Akkor ez mi, mire jó?
Húzigáljam a nőket agyba főbe jobbra, hogy hátha lesz végre egy matchelésem vagyis egyezésem valakivel? 39 évesen ehhez már nincs türelmem. Előfizetni pedig nem fogok semmilyen pénzlehúzó oldalra.
Gratulálok ha Neked volt több matchelésed, lehet fiatalabb vagy, jobb képű stb, de akkor ezek szerint csak az olyanoknak való a Tinder akik hozzád hasonló kvalitással rendelkeznek vagy az olyanoknak, akik hajlandók ezért fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!