Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Viccet félretéve a nők akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viccet félretéve a nők akarnak még ismerkedni vagy csak egofényezésre használják a társkeresőket?

Figyelt kérdés
Láttam egy női influenszer videóját a témában, hogy miért nem írnak vissza a lányok. Voltak persze triviális okok, hogy az illető férfinek nincs kint képe, "szia, mizu"-val indít vagy nagyon rossz a helyesírása. Viszont azt is hozzátette, hogy igazából olyan esetek is vannak, amikor teljesen normális és kulturált levelet kap, de egyszerűen olyan sok jön, hogy hirtelen nem akar rá 1-2 mondatban válaszolni, hátrébb sorolja és elfelejti. Magyarul semmi sem garancia, hogy visszaírnak majd, ez jött ki szerintem a videójából. És a férfiak kommentjei a leginkább sokatmondóak, ami mögött persze frusztráció van, de jó adag igazság is azért, hogy ha egy napig kipróbálná milyen a másik oldalon lenni, nem lenne ilyen nagy arca és hiába várja el a tiszteletet, ha köszönnek, nem válaszol valaki, az ugyanúgy nem szép dolog. Persze ez a netes ismerkedés még új dolog, ki kell alakulnia az etikettjének, de az is tény ezek az influenszerek annyi rosszat mondanak a férfiakról, hogy komolyan nem értem, akkor miért társkeresőznek.

tegnapelőtt 20:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Képzeld el azt, hogy te valami híresség (nem kell világhírűnek lenni, elég csak mondjuk egy adott térségben) vagy. Folyamatosan bombáznak az üzenetekkel, felkérésekkel, levelekkel.

El fogod tudni olvasni mindet? Nem.

FOgsz tudni válaszolni mindre? Nem.

Szóval találomra fogsz választani és ezekből lehet pont egy csomó csak trollkodás, idióta, semmitmondó üzenet lesz, úgyhogy nagyon gyorsan mész tovább.

Szóval hiába ír valaki egy jó szándékú, normális levelet/üzenetet, nem biztos (sőt jó eséllyel) olvasatlan/megválaszolatlan marad.

Ugyanígy van egy átlagos nő bármilyen társkeresőn. Több 1000 like, több 100 match, nagy részük megválaszolatlan marad.

tegnap 08:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

3

Nőként mondom, hogy én nem értem egyeseknek ezt a folyamatos siránkozását a társkeresőn fellelhető férfi kínálat miatt.

Az tény, hogy ki lehet égni a netes társkeresőzésben, de ezt a rengeteg panaszt egyszerűen fel nem foghatom.

A nyivákolás felét ki lehet azzal szűrni, hogy nem húzol jobbra olyat, akivel nem akarsz ismerkedni…

Pl ha nem akarsz cigánnyal ismerkedni, akkor nemes egyszerűséggel őket nem húzod jobbra. Ha nem akarsz idősebb emberrel ismerkedni, akkor szűkebbre veszed az életkor limitet. Stb.

Amellett ezer módon ki lehet szűrni a suttyó prolikat is: félmeztelen tükörszelfi(lehetőleg vakuval), 25 éves BMW előtt guggolás, közben V betű formálása az ujjakkal, csak napszemüveges képek, szar helyesírás, béna, húszezerszer elkoptatott közhelyek, leírás hiánya vagy passzív-agresszív szöveg (“ha nem vagy képes visszaírni…”), max 2 fénykép stb.

Én az összes ilyet balra nyomtam, és láss csodát: se bunkózás, se farokkép, se átverés. Sőt a barátommal, akit Bumble-ön ismertem meg, évek óta együtt vagyunk.

Nem azt mondom, hogy az efféle óvatosság mellett az ember nem foghat ki egy rossz élményt, de könyörgöm… ha már a leírásból látszik, hogy valaki buta, mint a föld, azt NE HÚZZÁTOK JOBBRA.

tegnap 09:34
 13/13 anonim ***** válasza:
12es hat igen, amelyik csajnak kis esze van az siman talal part a sajat preferenciaja szerint is (sajnos ferfi oldalrol az nem igaz).
tegnap 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!