Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a legjobb társkeresős fotók?
Milyen képeket tegyek fel társkeresőre?
Nemed életkorod írd meg (és nyilván az ellenkező nem fotóit írd le amit te szimpatikusnak előnyösnek találsz)
Számít egyáltalán milyen a fotó vagy csak a rajta szerepkő? Illetve számít hány fotót tölt fel a másik?
Nekem személy szerint az alábbiak voltak fontosak, amikor neten kerestem társat:
- legyen egy közeli és egy egész alakos kép
- legalább a fő profilkép legyen olyan, ami nem homályos és mákos és látszódik rajta rendesen az arc
- az pozitívum, ha van kép, amin mosolyog
- nem gizdáskodik meg flexel semmivel (pl. drog, pénz, luxusnyaralás, sportkocsi, motor, yacht, fegyver, izom stb.)
- nincs a képen egy kiló filter, látványos színkorrekció, főleg nem csicsás feliratok
- nem kínosan beállított a kép (valamiért nekem ellenszenves az, amikor már azért is profi fotóst fogad vki, hogy lőjön egy képet, amin laptopozik a nappaliban - láttam ilyet társkeresőn)
- fő profilképen főleg, de legalább semmilyen képen nincs mellette más ember (sem anyu, sem haver, sem más nő, sem celeb, sem gyerek - sem az nem szimpi, hogy na most akkor nyomozzam ki, több férfiból melyik, sem az, hogy garantált, hogy én max. csak 2. lehet, mert van vki, aki jóval fontosabb)
- nem látványosan 10+ év telt el két kép készítése között (ha ritkán fotózzák, nekem az is szimpatikusabb, ha lő két szelfit... de az, hogy most akkor melyik képen valós a külseje...)
- lehetőleg ne kifogott döglött hallal pózoljon a képen
Másnak az is fontos, hogy a hobbijáról készüljön kép... nekem nem fontos, mert elolvasom a profilt és ált. megelőlegezem a bizalmat, hogy igazat mondott róla... az pozitívum viszont nekem, ha van kép, ami a szabadban készült
35N
Nekem az életéből az elkapott pillanatok amik adnak valamennyi betekintést a kulturájába életébe hobbijaiba szocializáltságába társadalmi helyzetébe. Tevekenységek,"mozgokép"mikor csinál vmit.
Pl.ha vki pincér tetszenek az éttermes fotók róla mikor elegáns, és kész az általa feldíszített asztal, vagy aki crossozik es pomt repul a mocival két domb közt, vagy aki felment a hegyre és széttárja a kezét karjait és átjön az a flash hogy "győzelem", vagy akit csak lekaptak egy fotóval mikozben hintaágyban épp telefonál olvas vagy akármi, vagy pl.mikor haveri körben pokereznek mint vmi sötét filmben, vagy amikor vmit ünnepelnek épp stb.
Az "állóképek" ahol pl semmi háttér csak áll valaki beállitva ja meg a furdőszobai tükrös képek, mikor tetszenek önmaguknak meg pl rendszeresek a képek pl anyósülésen ül és nyom egy szelfit, vagy feszítget magának, az ilyen önimádó képek engem taszítanak valójában.
Valójában a szelfik nekem absz nem jönnek be de az se amikor vki csak áll hogy most csíz. Meg iylenek.
Habár a korosztaly se mindegy mert mondjuk egy 17 évestől még bohém egy feszítős kép vagy amikor vetíteni akar a tükrörben, vagy napszemciben egy ferrari mellett, csak egy 37 évestől nekem már ez szánalmas szint. Es ugye az utobbi kategoriára van szűrve.
Visszetérve nekem az életpillanatai képekről teljesen átjönnek az érzések.
Pl hegyen amikor büszkén mosolyog vki átérzem azt a flasht, vagy aki a munkájára büszke elegáns éppen szép az asztal és minden olyan tökéletes jó érzés aznis olyan melegséggel tölt el vagy aki crossozik és az az izgalom vagy vészérzés vagy sebességérzés az is átjön
A "mozgóképeknek"(amkkor vki csinál vmit) van vmi plusz hatása amit ad.
férfiaknál: hallal, autóval pózolós, fél arcot takaró napszemüveges
nőknél: utazgatásos, koktélos, agyonfilterezett
egyértelműen ezek a legjobbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!