Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb társkereső oldal,amit érdemes használni,és amelynek a használata teljesen ingyenes?
Mindegyiket lehet - bizonyos mértékig - ingyenesen használni, de ha normál módon akarod akkor bizony fizetni kell érte (nem szívjóságból fizetik a programozókat, tárhelyet, szervereket).
Izé... nem volt még társad, de már a szexet emlegeted. Hát barátom 0 km-sként, fogyatékkal élőként ez elég nehéz mutatvány lesz. Inkább normál kapcsolatot keress.
Randivonalat, facebook társkeresőt és a tindert használtam. Előbbire elő is fizettem (ha jól emlékszem, ott csak úgy lehet bárkinek üzenetet küldeni).
Ami a randivonalat illeti, nagyon tetszett a részletes kereső, akár bizonyos szavakra is rá lehet keresni, pl a bemutatkozó szövegeken belül, ha valaki beírta oda magáról, hogy mozgássérült (vagy bármi mást, ami közös lehet bennetek, pl érdekli a numizmatika, az indiai konyha, vagy a brazil foci) akkor egyből kidobja az összes ilyen találatot. De szűrhetsz korra, lakóhelyre, testméretekre, családi állapotra. Ezen kívül, ha már rákerestél valamire és megvannak a találatok, lehet látni ki van éppen online, én ilyenkor azok közül írtam a legszimpatikusabbnak, valami frappáns szöveget, és akkor általában jött is válasz. Amiből aztán vagy kialakult valami, vagy nem. Sokáig már nem is voltam fent, miután ezt a módszert alkalmazni kezdtem, mert az egyik beszélgetésből sikerült kialakítani egy kapcsolatot.
Tindernél, facebook-nál szintén sikerült már társat találnom - előbbinél akár úgy is, hogy magamról nem raktam fel képet, hanem a bemutatkozó szövegem volt valamiért érdekesebb, viccesebb az átlagnál, a humor és az intelligencia szerintem sokat segít ezekben a helyzetekben. (48f).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!