Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor a munkásszállón lakó pasi nem is tud normál lányokkal ismerkedni társkeresőn mert szóba se állnak vele?
Azok is felfelé keresgélnek aki szobát bérel vagy albérletet odacuccolnak hozzá.
Itt beszélgettem sok lánnyal itt vannak 1-2 hónapig míg kifognak egy ilyen pasit és mennek is a munkásszállóról.
De a férfiak régóta itt vannak egyròl se tudok aki albérletes vagy lakásos nővel jött volna össze.
Én nem egy munkásszállón laktam már, és teljesen megértem, hogy egy nő miért nem ismerkedik ilyen pasival. Igazából nem is a pasival van feltétlenül baj, hanem a környezetével.
Egy munkásszállón a legjobb esetben is (ha nem egy párról van szó) 2-en vannak egy szobában, de én mondjuk már voltam 3, sőt, 4 ágyas szobákban is. A legrosszabb egyébként, elképesztő mocsok, bűz, leharcolt épületek, más emberek, közöttük alkoholista, agresszív stb., már másfél éve albérletben lakom, és néha felviszek 1-2 csajt, most alakulóban egy komoly, és ezt addig nem tudtam megtenni, amíg egy csöves (mert az) munkásszállón laktam. Én megértem a nőket. Te is értsd meg.
A munkásszálló nem egy jó dolog, vannak persze igényesebb szállók, de 10 ből max 1 az. Nem is tudod felvinni a lányt, mert basszus egy szobában laktok 3-an, vagy 4-en rosszabb esetben, nem tudsz vele semmi olyat kezdeni, még beszélgetni sem. Menj szerintem albérletbe, jobb az, igaz sokan kidobott pénznek tekintik, de legalább a magad ura vagy, nem csesztet senki, és még nőt is fel tudsz vinni, és aztán lehet nyomatni ott bármit, de szállón? Nem. Válts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!