Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk, introvertált, csendes férfiak, nektek mekkora sikeretek volt online társkeresőkön ebben az évben?
Figyelt kérdés
Nekem eddig kemény 0 match volt, pedig sok képem van és rendesen ki van töltve minden, bár nem vagyok sem túl szép, sem pedig túl férfias egyén...dec. 31. 13:03
2/8 anonim válasza:
És az összes lányt jobbra húztad vagy válogatsz?
3/8 A kérdező kommentje:
Válogatok, mert ha valakivel nincs közös érdeklődési körünk, vagy esetleg írja hogy magabiztos férfit keres, akkor minek hazudjak neki, ha egyszer én nem vagyok se magabiztos, se utazni nem szeretek meg hasonlók?
dec. 31. 14:19
4/8 anonim válasza:
nem vagyok társkeresőkön, és neked is ezt javaslom
5/8 A kérdező kommentje:
>nem vagyok társkeresőkön, és neked is ezt javaslom
Tehát mondjak le arról hogy valaha párkapcsolatom lesz?
dec. 31. 17:25
7/8 anonim válasza:
"Tehát mondjak le arról hogy valaha párkapcsolatom lesz?"
Ha egész évben 0 matched volt akkor igen, lemondhatsz a dologról. Nem a félénkség és nem is az introvertáltság miatt, hanem mert rettentő szarul nézel ki ezek alapján.
Ha eléggé jól néznél ki, akkor minden más mindegy lenne, még akár előnynek is számítana, hogy "olyan kis cuki visszahúzódó és nem akar minden csajt megdugni típus vagy".
A külső MINDENEK felett áll, a mai világ KIZÁRÓLAG a külsőségekről szól: mit láttatsz magadból.
8/8 anonim válasza:
7. nem csak a mai világ, de jó mindig jönni a régen minden jobb volt dumával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!