Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik társkereső az amiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Vezető kérdése:

Melyik társkereső az amiben többnyire nem ilyen tengerparton, vagy akármilyen luxus helyen pucsító, nők vannak?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok milliomos, szóval valaki szintén nem milliomos, leginkább introvertált nőt keresnék. Akinek szintén nem a pénz a fontos.

Nem nagyon látok ilyen tök átlagos, mondjuk otthon ül a kanapén' nőt.

2022. márc. 3. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Talán nem a puncs.hu-n kéne nézelődni.
2022. márc. 3. 22:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy ott nézelődök?

Elmebeteg vagy?

2022. márc. 3. 22:12
 3/8 anonim válasza:
88%
Hagyd a netes trollokat, ennyi az életük. Amugy nem nagyon van ilyen oldal,app, legalábbis Én sem láttam. Aki kinéz valahogy képeiből sugározza az igényeit, de van, egészen biztosan van olyan nő, aki átlagos, hagyományos kapcsolatot keres, csak ritka.
2022. márc. 3. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

A kérdező nagyon kulturált ember, az ártatlan, viccnek szánt hozzászólásom miatt írt egy bu.zizós-kur.vaanyázós privátot 🥰

Inkább sehol ne ismerkedj ilyen stílussal.

2022. márc. 3. 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Chat.hu
2022. márc. 3. 22:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Azt írtam, az édesanyáddal trollkodj.Nem ugyan az.

De tényleg, minek szóltál hozzá, ha nem akarsz trollkodni.

Ha viccelődni akarsz, mondj egy viccet, de a kérdésemre gunyoros , és értetlen trollkodás az nem vicc.

Te kis humorherold :)

2022. márc. 3. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

Én Badoon ismerkedtem.

Egyébként nekem sem a pénz volt fontos(legalábbis nem másé, hanem a sajátomé), introvertált vagyok. Csak marha sok türelem kell 1 társkeresőhöz. Meg a ¾-e kamu.

2022. márc. 4. 06:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Menj a badoora, ha fogatlan portrékra vágysz a háttérben lomis udvarral 😂

Amúgy amíg egy tengerparti kép is zavar, addig szerintem frusztrált vagy a társkereséshez.

2022. márc. 4. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!