Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Vezető kérdése:
Melyik társkereső appot ajánlanátok ? Badoo ? Tinder ? Ma, mikor elvileg könnyebb lenne az ismerkedés (a net végett), miért nehezebb ? (Legalábbis ezt látom itt is)
Figyelt kérdés
Feltehettem volna 2 kérdésbe is, de remélem jó ötlet volt ez így, és esetleg tudunk tippeket adni egymásnak. Most telepítettem a Badoo-t, nézelődök.júl. 1. 20:18
1/8 anonim válasza:
Akar itt is tudsz ha szerencsed van :) fiu vagy lany vagy?
2/8 anonim válasza:
híg fos az összes minden nőn fürtökben csüngenek a férfiak
3/8 anonim válasza:
Nőként sem egyszerű ha értelmes férfit akar valaki
4/8 A kérdező kommentje:
Gondolom.
Hát, érdekes ez a Badoo is..
Beírom a szűrésbe hogy Introvertált, és bedob ilyen' full széttetovált örömlány kinézetű nőket is valami tengerparton, rámegyek:
"Buli, Utazás, Éttermek, Autók, Introvertált "
De, van azért valóban annak tűnő is.
Ez a fürtökben csüngnek a férfiak a nőkön' eléggé kifejező, tényleg.
júl. 2. 00:21
5/8 anonim válasza:
Ha férfi vagy, és nem nézel ki teljesen tökéletesen, akkor egyiket sem, mert sehol senki nem fog lájkolni vagy visszaírni. Ha nő vagy, vagy tökéletes külsejű férfi, akkor pedig bármelyiken pillanatok alatt találhatsz párt.
6/8 anonim válasza:
Nőként bármelyik társkereső jó, csak legyen türelmed és energiád válogatni a millió like és match közül.
Férfiként, hacsak nem nézel ki iszonyatosan jól, akkor felejtős mindegyik.
8/8 anonim válasza:
Bumble az ami szerintem a legjobb! Én nőként azt szerettem a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!