Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki ? Vagy legalábbis kedvel ?
Van egy pasi aki rendkívül kedves velem. Csak a dolgaiból nem tudom kivenni, hogy kedvel vagy sem. Most a héten például elfoglalt volt és miattam átszervezte a dolgait, hogy tudjunk találkozni. Mert sajnos az munkabeosztásom elég sűrű.
Meg legutóbb megkínált kávéval és mondtam neki, hogy jó lesz csak simán ha elkészíti. Erre ő rávágta, hogy ennek sokkal jobb házigazda. Számomra nagyon szimpatikus férfi.
De ami a legfurcsább, hogy felvette előttem a szemüvegét és úgy éreztem szégyenli magát előttem. Pedig nagyon cuki volt a szemüvegében. Amikor eljöttem meg is dicsértem, hogy milyen jó a szemüvege.
Meg mielőtt felvette volna a szemüveget azt mondta, hogy ő már öreg ezért kell neki. Én erre mondtam neki, hogy dehogy is!
Ekkor ő is azt mondta, dehogy, majd megjegyezte az orra alatt, hogy ő márpedig az.
De valami hihetetlenül cukinak találom amikor ilyen. Egyszóval zavaros egy kicsit a pasi.
Zavarban van ez eleinte érthető.
Légy nyitott, egyébként ezek alapján bejösz neki szerintem csak fél lépni. :)
Véletlen írtad a tini párkapcsolathoz a kérdést? Hány évesek vagytok?
Egyébként igen, ebből úgy néz ki, hogy tetszel neki.
És volt olyan is, hogy azt mondtad, hogy szia.
És erre ő visszaköszönt. Aztán megkrdezte, hogy hogy vagy.
És erre válaszoltál, és olyan cuki volt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!