Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha csalódtam a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha csalódtam a lányokban, de mégis vonzanak, barátnőt szeretnék?

Figyelt kérdés

Most realizáltam, hogy kb. minden barátomnak volt vagy van barátnője, de minimum volt dolga lánnyal... Nekem meg semmi.

Pedig szinte minden lány azt mondja, hogy "Legyünk inkább barátok", "Nagyon okos, kedves, aranyos fiú vagy, tényleg a legjobbat érdemled, remélem megtalálod azt a lányt és életet, ami és aki boldoggá tesz", "Biztos sok lány rajong érted, nekem is van olyan barátnőm, aki a hozzád hasonló srácokat kedveli, de nekem épp nem vagy az esetem", "Amúgy megpróbálhattuk volna, ha előbb lépsz, sajnos nemrég lett barátom" stb. Egy bunkó visszautasítás kaptam életemben, de az épp elég volt ahhoz, hogy porig rombolja a nemi önbizalmam. Pedig én kedvesen, őt tisztelve közeledtem a lány felé.

Ok, ok... De akkor mikor találkozom végre egy lánnyal, akinek tényleg kellenék??? Kezdem úgy érezni, hogy ezek a lányok teljesen mesések, akiket azért találtak ki, hogy ne legyek annyira szomorú, hogy ennyire szerencsétlen vagyok e téren.

Volt idő, amikor próbáltam kvázi aszexuális aromantikusként élni, de nem ment. Nagyon hiányzik egy szép, okos, kedves, aranyos lány mellőlem. A lelkem igényli, nem is a testem. 17 évesen biztos, hogy nem feküdnék le vele, nem b@szni akarok. A lelkemnek kellene, hogy legyen valaki, akit megölelhetek, megpuszilhatok, megcsókolhatok, akit elhalmozhatok a szeretetemmel, akivel sok mindent együtt csinálnánk stb. De az a baj, hogy SEMMILYEN lánynak nem kellek.

Mit tegyek, ha csalódtam bennük, de mégsem tudok nélkülük élni?

ma 03:20
 1/3 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem kangörcsről van szó, nem csak egy kis szex kellene. Szerelem és egy hozzám illő lány kellene. Megbecsülném, tisztelném, szeretném, mindent megadnék neki a szerelemmel kezdve, ő lenne az én kis hercegnőm... Meg hogy ne érezzem magam szörnyen egyedül.

Vannak barátaim, meg a családom is összetartó, de akkor is űrt érzek. Sokféle szeretet kapok, de ilyet senkitől...

ma 03:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez meg egy olyan dolog, amin a brómos tea sem segítene. XD Nem testi szükségleteim vannak, hanem lelkiek...
ma 03:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Frusztráltnak és csalódottnak érzed magad, hogy nem találsz olyan lányt, aki viszonozná az érzéseidet. Teljesen természetes, hogy vágyakozol egy olyan kapcsolatra, amely érzelmi mélységet és intimitást ad. 17 évesen ez különösen intenzív érzés lehet, mert az ember ilyenkor kezd igazán ráébredni arra, hogy milyen fontos számára a szerelem és az érzelmi közelség. Légy türelmes, fejleszd önmagad, és az idő meghozza a megfelelő személyt.

18/f

ma 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!