Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha csalódtam ebben a lányban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csalódtam ebben a lányban akkor más sosem lehet köztünk jó kapcsolat ugye?

Figyelt kérdés

Elutasított, másik fiúval jött össze. Most hogy egyedül van szeretne velem összejönni, de szerintem ebből már nem lenne jó kapcsolat, csalódtam benne. Én bele éltem már magam hogy a barátnőm lesz erre elutasít és másik fiúval látom őt együtt, nagy pofára esés volt. Folymatosan ez juthna az eszembe ha vele lennék.

Ti sem tudnátok megbízni benne ezek után, vagy csak én vagyok túl érzelmes?

2022. nov. 25. 18:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az jutna az eszembe, hogyha nincs ló, jó a szamár is
2022. nov. 25. 19:03
 2/10 anonim ***** válasza:
26%
Te vagy túl érzelmes és bolond. Nem hogy örülnél hogy most téged választ. Engedd el hogy mi volt előtte vagy soha sem lesz nőd.
2022. nov. 25. 19:05
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Volt 2 testvér, ugyanannak a lánynak udvaroltak. A lány végül az idősebbet választotta. A házasság után, a nászútról hazafelé, balesetet szenvedtek, a lány férje meghalt, a lány megúszta kisebb sérülésekkel. A gyászidő letelte után a fiatalabbik fiú azonnal feleségül vette a lányt. Lett 5 gyerekük, és már unoka is van. A környéken az egyik házasság története.
2022. nov. 25. 19:14
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
3: Ez véletlenül nem egy gyilkosság?
2022. nov. 25. 19:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Rajtad áll. Attól függ, mennyire szereted.
2022. nov. 25. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Én például ismerek egy lányt, aki 5 fickóval jött össze előttem, aztán engem választott, de mivel tudtam mindről, és hogy mennyire sekélyes volt a kapcsolat, mennyire keveset adtak egymásnak, és utána a lány mennyit adott nekem, más volt a helyzet.
2022. nov. 25. 19:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellene kérdezni hogy miért most akar veled összejönni? Lehet hogy idő közben rájött hogy mégis arra van szüksége amit te nyújthatsz neki. Hiszen erről szól a romantikus filmek 99%-a! Esetleg beszéld meg vele, ismerkedjetek, és még akkor is dönthetsz úgy hogy nem akarsz vele járni.
2022. nov. 25. 20:52
 8/10 NTBS ***** válasza:
Én adnék egy esélyt neki. Ha nem lesz jó, szakítasz vele.
2022. nov. 25. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Sose.
2022. nov. 25. 22:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Legyen benned annyi tartás, hogy ezek után nem foglalkozol vele.
2022. nov. 26. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!